Autor: Informer.rs

03.06.2022.

11:05

Foto: printscreen

Sport

ABA LIGA ŽESTOKO KAZNILA PARTIZAN! Crno-beli moraju da plate 50.000 evra zbog haosa!

Stigla je i zvanična odluka ABA lige posle nemilih scena na trećem meču finalne serije između Partizana i Crvene zvezde.

Partizan je kažnjen delimičnim pražnjenjem dvorane na tri naredna meča kao i novčanom kaznom u vrednosti od 50.000 evra, prenosi Mozzartsport. Meč koji je Partizan dobio i smanjio u finalnoj seriji na 2:1 ostao je u senci haosa i nereda. U jednom trenutku je utakmica prekinuta na oko 45 minuta, jer su sudije napustile parket 57 sekundi pre kraja meča, a utakmica je nastavljena tek pošto je deo dvorane bio ispražnjen.

Nalaže se KK Partizan NIS na sledeće tri utakmice na kojima će biti domaćin (uključujući naredne preostale utakmice u regularnom delu sezone 2022/2023 1. ABA lige) zatvaranje: prvih 10 redova tribine “A“; prvih 13 redova tribine “BELA LOŽA“; prvih 10 redova tribine “B“; kompletne tribine “PARTER 4“; kompletne tribine “PARTER 4 SENIOR“; kompletne tribine “PARTER B“; kompletne tribine “PLAVA LOŽA“; prvih 12 redova tribine “VIP LOŽA - navodi se u odluci ABA lige.

Informer

Neredi na meču Zvezde i Partizana

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić kažnjen je zbog tehničke greške koju je dobio na istom meču. Crnogorski stručnjak ima rok 21 dan da uplati 300 evra koliko iznosi kazna.