• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2022

14:06

NOVO SAOPŠTENJE IZ ZVEZDE! Prvi put u istoriji...

Starsportphoto

Crvena zvezda

NOVO SAOPŠTENJE IZ ZVEZDE! Prvi put u istoriji...

Podeli vest

Crvena zvezda je doživela poraz u trećem meču protiv Partizana, pa su sa Malog Kalemegdana odmah posle meča objavili zvanično saopštenje

U međuvremenu, crveno-beli su odlučili ponovo da se oglase, a najnovije saopštenje Zvezde prenosimo u celosti:

- Po prvi put u istoriji zvaničnog sajta KK Crvena zvezda nećete biti u prilici da pročitate izveštaj sa jednog meča našeg prvog tima…

Prethodnih godina doživeli smo zajedno svašta, naš tim igrao je stotine utakmica, osvajali smo trofeje, gubili ih, ali osim podgoričkog linča do večeras nekako je košarka uvek uspevala da ispliva na površinu.

Ovoga puta nažalost ne. Stotine ubačenih upaljača, mobilni telefon koji je umalo pogodio trenera Dejana Radonjića, kese sa pljuvačkom kojima su gađani članovi delegacije KK Crvena zvezda tokom zamračenja hale (inače prenatrpane i preko kapaciteta u kojoj je parket postao klizalište), topovski udari, sramni transparenti reprezentativcu naše zemlje, desetine uvreda, brojna upozorenja, čaše sa pićima, lutke na naduvavanje, konačno i staklena flaša kojom je pogođen jedan od sudija ove utakmice…

Za košarku tu nije bilo mesta… zato neće ni biti izveštaja jer su samom činjenicom da su ostali „čitavi“ pobednici ovog rata, a ne utakmice!

Da je to bilo tako dovoljno je pogledati galeriju slika u zvaničnom saopštenju kluba povodom svih dešavanja u sredu uveče u „utakmici“ koja je trajala 3 sata sa prekidom… - stoji u prethodnom saopštenju Crvene zvezde.

Podsetite se šta su crveno-beli naglasili u prethodnom obraćanju javnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija