Autor: Informer.rs

04.06.2022.

12:50

Foto:

Sport

ZVEZDA PROPAGANDOM ZAOŠTRAVA SITUACIJU! Oštre reči Mijailovića pred "majstoricu"!

Nažalost, košarka je bila u drugom planu, zasenili su je neredi navijača, kao i rat dva kluba saopštenjima. 

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović prokomentarisao je dešavanja sa navijačima i prekidima utakmica. Nije želeo da komentaroše saopštenja Zvezde, koja su bila vezana za suđenje i ponašanje protivničkih navijača, ali je ošto udario po crveno-belima.

Zvezda vrši propagandu

Moram da se ogradim od saopštenja i da nas ravnate sa nekim ko se time bavi u Zvezdi. Mi nijedno provokativno saopštenje nismo izdali ove godine - rekao je Mijailović.

Dodao je da se stalno vrši propaganda protiv Partizana.

Nikada nismo vršili propagandu protiv drugog kluba. Oni se time bave, imali smo ovih dana kako je naš navijač udario policajca, a na snimku se vidi da to nije tačno. Imali smo da smo pustili više ljudi u halu, a ni to nije tačno. Permanentno se vrši propaganda da bi se zaoštravala situacija - istakao je prvi čovek Partizana  koji se potom osvrnuo na ponašanje "grobara" na trećem meču.

Informer

Oštre reči Ostije Mijailovića pred peti meč

- Nisu to svi navijači Partizana, već njih 200-300 od 8.000. To je pola jednog procenta. Sinoć sam se okrenuo ka jednoj grupici koja je pevala uvredljive pesme, dok su ostali navijači negodovali.

Poslao je predsednik Partizana poruku navijačima u narednom meču. Odlučujući susret na programu je u ponedeljak 6. juna od 20 sati.

- Poručujem navijačima da ne ubacuju bilo šta u teren, da nikoga ne vređaju. Videli smo da kada odigramo bolje pobeđujemo. Želim da pobedi bolji u ponedeljak, i da navijači Zvezde vide kako je izgledala utakmica sinoć. Dajte da budemo ljudi, da bude sve u najboljoj atmosferi i da pobedi bolji. Želim da oba kluba igraju Evroligu - zaključio je Mijailović.