• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2022

15:31

RAT SE NASTAVLJA, ZVEZDA SE OGLASILA 3 SATA PRE DERBIJA! Crveno-beli objavili greške sudija!

printscreen Twitter

Crvena zvezda

RAT SE NASTAVLJA, ZVEZDA SE OGLASILA 3 SATA PRE DERBIJA! Crveno-beli objavili greške sudija!

Podeli vest

KK Crvena zvezda ponovo se oglasila povodom treće utakmice finala ABA lige sa Partizanom

Zvezda je objavila kompletnu sudijsku ekspertizu ABA lige sa trećeg meča finala.  Posle treće utakmice finala klub se oglasio povodom nereda na meču i prekida utakmice 57 sekundi do kraja, a onda su usledila još dva saopštenja. 

Obraćanje KK Crvena zvezda prenosimo u celosti. 

- KK Crvena zvezda mts dobio je u petak "ekspertizu" treće utakmice finala regionalne lige koju je uradio Saša Maričić, koja je odigrana u sredu u hali Aleksandar Nikolić.

Ovu ekspertizu dajemo na uvid javnosti uz konstataciju da je od 15 grešaka koje su registrovane na ovoj utakmici (što je mnogo veći uzorak od druge utakmice), čak 11 načinjeno na štetu igrača Crvene zvezde!

Foto: kkcrvenazvezda

 

Ono što smo posebno apostrofirali i navodili i ranije, nažalost potvrdilo se i tokom treće utakmice ove serije. Od 11 grešaka u ovako izjednačenoj utakmici koja je odigrana u neregularnim uslovima, u čak 7 učestvovao glavni sudija Matej Boltauzer!

Foto: kkcrvenazvezda

 

 

Foto: kkcrvenazvezda

 

Takođe, kao jedna od najvećih grešaka u ovoj utakmici navedena je situacija u finišu utakmice 2.22 minuta pre kraja utakmica gde je KK Crvena zvezda ozbiljno oštećena nedosuđenom nesportskom ličnom greškom koju je načinio igrač KK Partizana Kevin Panter na kapitenu KK Crvena zvezda mts Branku Laziću (što je i navedeno u objašnjenju "ekspertize" kao jedan od najvećih propusta na ovoj utakmici).

Foto: kkcrvenazvezda

 

 

Foto: kkcrvenazvezda

 

Sa žaljenjem konstatujemo da i u ovoj "ekspertizi" nedostaju brojne situacije koje smo registrovali i u kojima smatramo da smo oštećeni, a koje uopšte nisu uzete u obzir niti su bile predmet ove analize.

Foto: kkcrvenazvezda

 

Ekspertizu možete pogledati u galeriji slika, a KK Crvena zvezda izražava nadu da će u nastavku ove serije imati korektno suđenje i ravnopravne uslove da se bori za trofej u regionalnom takmičenju", navodi se u saopštenju KK Crvena zvezda.

Foto: kkcrvenazvezda

 

Pogledajte i galeriju sa fotografijama  u kojoj se navode sve greške na ovom meču: 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija