• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2022

11:33

ČOVIĆ SE OGLASIO: Predsednikove reči se nisu odnosile na Zvezdu! Dugujemo 500.000 evra, ništa da krijemo...

Starsportphoto

Crvena zvezda

ČOVIĆ SE OGLASIO: Predsednikove reči se nisu odnosile na Zvezdu! Dugujemo 500.000 evra, ništa da krijemo...

Podeli vest

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović pred četvrti meč između Partizana i Crvene zvezde u finalu ABA lige (petal, 18.30, Arena TV), kako kaže, nada se da niko neće biti povređen, a pomenuo je i dugo crveno-belih

Ministarstvo finansija objaviće u utorak, 7. juna, koliko su tačno fudbalski i košarkaški klubovi Partizan i Crvena zvezda u poslednjih deset godina dobili novca iz budžeta, državnih i javnih preduzeća.

- Mi smo pre dva meseca objavili sve finansijske podatke, od plata trenera, igrača... Ja se slažem sa izjavom predsednika potpuno, a njegove reči se nisu odnosile na KK Crvena zvezda. Imaćete sve podatke na našem sajtu, da dugujemo za porez, preciznije PDV oko 500 hiljada evra. Ministarstvo finansija će izaći sa nešto višom cifrom, ali ona ne uključuje proces pred sudom i sredstva koja smo već isplatili. Mi nemamo ništa da krijemo - kazao je za TV Pink Čović, a potom pričao o privatizaciji.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Zvezda ima meč loptu protiv Partizana

- Čiji su klubovi? Klubovi su udruženja građana. Pošto su građani deo ove države, ja javno apelujem da se privatizuje Crvena zvezda. Mi sve radimo po zakonu, nemamo šta da krijemo. Iako se mnogi trude da budemo isti kao Partizan, jednostavni nismo isti! Večeras je četvrta utakmica, a ja samo molim Boga da se niko ne povredi i da sve prođe kako treba - dodao je Čović.

Prvi čovek crveno-belih je osudio ponašanje Grobara, a pred četvrti meč finala ABA lige istakao je da se nada da će sve proteći u fer i korektnom tonu.

- I, šta ćemo sad? Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Bolje su se snašli u organizovanim uslovima, pobedili su u trećoj utakmici. Mi smo slavili u prvoj, uz verbalne incidente. Usledile su "pljuvačine", od mene, moje supruge, pa nadalje. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija