19.10.2022.

08:59

Foto: Starsportphoto

Sport

EGZUM ZNA U ČEMU JE PROBLEM: Moramo da naučimo kako da ''zatvorimo'' utakmice

"Crno-beli" su doživeli treći poraz ove sezone u Evroligi. Partizan je sada na skoru 0-3, a već u četvrtak će u Areni dočekati još jednog italijanskog predstavnika Virtus iz Bolonje.

Ovo je bila najbolja atmosfera, koju sam doživeo u karijeri. Svi smo razočarani zbog poraza, ali mislim da možemo da vidimo i neke pozitivne stvari. Imali smo kontrolu tokom cele utakmice, sve do nekih glupih grešaka na kraju - rekao je Egzum novinarima po završetku meča.

Partizan će za dva dana na svom terenu igrati sa Virtusom.

- Mislim da ćemo biti sve bolji, da ćemo naučiti i iz ovog poraza. Duga je sezona. Bili smo nadomak pobede u Baskoniji, pa večeras, ali moramo da naučimo kako da ''zatvorimo'' utakmice. Kroz to učenje doći će i pobede. Uvek je teško vratiti se posle poraza, ali smatram da ako ste profesionalac, morate da se vratite. Moramo to da uradimo i zbog navijača, imamo imperativ da dobijemo sledeću utakmicu. Mislim da smo odigrali odličan meč, ali nam je u finišu izmakao iz ruku. Naučićemo lekciju i bićemo bolji. Moram da budem bolji, moram da naučim kako da se prilagodim sudijama, jer se oni neće prilagoditi meni - zaključio je košarkaš Partizana.

Bonus video