Autor: Informer.rs

19.11.2022.

00:37

Foto: Starsportphoto

Sport

NAVIJAČI PARTIZANA U EKSTAZI: Auuu kakva utakmica, spektakl, moćna pobeda... (FOTO)

Ovo je bila četvrta pobeda Partizana u sezoni koji sada ima isti skor kao i Makabi, 4-4, a u međusobnim susretima Partizan je bolji od Makabija 7-6.

Crno-beli su poveli tek u finišu treće deonice i kada je bilo najpotrebnije bili su fantastični. Izabranici Željka Obradovića odigrali su mastralno finiš utakmice i zabeležili četvrtu pobedu posle osam mečeva.

Dva imena su se posebno istakla! Briljantne partije Dantea Egzuma i Zeka Ledeja! Kevin Panter je podizao navijače na noge, dok je  Matijas Lesor bio na uobičajnom nivou iz ove sezone.Sa po 21 poenom su najefikasniji bili Zek Ledej i Dante Egzum, Lesor je imao 16 poena, a 13 Kevin Panter, Alen Smailagić je meč završio sa devet, a jedan manje je ubacio Jam Madar...

Navijači su naravno prezadovoljni. Kao što su nemilosrdni u kritikama, sada nisu štedeli komplimente kada je trebalo pohvaliti ljubimce.

Željko Obradović se posle trijumfa zahvalio navijačima.

- Srećan sam što smo pobedili protiv velike ekipe. Igraju istu košarku već 20 godina i trude se da daju koš više. Jasno je da smo promenili energiju i odbranu u drugom poluvremenu. Zbog toga smo i pobedili! Čestitke mojim igračima i naravno našim navijačima koji su napravili još jednu neverovatnu atmosferu - rekao je Željko Obradović.

EVROLIGA

8. KOLO

Četvrtak

Anadolu Efes - Barselona 96:86

Crvena zvezda - Asvel 71:67

Bajern - Olimpijakos 71:82

Virtus Bolonja - Valensija 89:59

Real Madrid - Alba 90:72


Petak

Fenerbahče - Panatinaikos 107:77

Monako – Baskonija 79:74

Žalgiris – Olimpija Milano 71:62

Partizan – Makabi Tel Aviv 96:88

Bonus video