Autor: Informer.rs

09.04.2023.

11:58

Foto: Starsportphoto©

Sport

HRVATSKI KOMENTATOR U TRANSU ZBOG PARTIZANA: Pa - pa - pa - pa - pa... (VIDEO)

Osam godina je klub iz Humske čekao da ponovo bude deo elitnog košarkaškog društva, a već iz prvog pokušaja uspeo je da se dokopa četvrtfinala.

Partizan je potpuni hit Evrolige. Sjajnim partijama i spektakularnom atmosferom u beogradskoj Areni crno-beli su pokupili simpatije ljubitelja košarke širom Evrope. Tako je hrvatski komentator koji je radio prenos evroligaškog duela između Monaka i Partizana bio van sebe od sreće posle odlučujuće trojke kapitena crno-belih Kevina Pantera u uzbuljivoj završnici meča.

Njegova reakcija nakon ključne trojke Kevina Pantera u finišu meča postala je hit na društvenim mrežama.

Pa–pa–pa–pa–pa… Panteeeer – uzviknuo je oduševljeni komentator nakon majstorije kapitena Partizana.

Trener crno-belih Željko Obradović bio je presrećan što je njegova ekipa ispunila cilj.

- Srećan sam zbog mojih igrača, plasirali smo se u top osam. Radili smo naporno da dođemo do ovoga. Čestitam i ekipi Monaka, odlična su ekipa koja nikada ne odustaje. Čestitam i našim navijačima, koji su došli iz različitih krajeva Evrope, oni su veliki deo ovog uspeha - poručio je Obradović.

Crno-beli su stigli do 19, a narednog petka mogli bi i do 20. pobede. Ako budu imali sreće i poklope se još neki rezultati, nije daleko ni repriza duela sa Monakom u četvrtfinalnoj seriji koja je možda i najlakša u konkurenciji Olimpijakosa, Real Madrida i Barselone.