Autor: Informer.rs

10.05.2023.

10:44

Foto: Beta/starsport

Sport

ZAPOSLENI U PARTIZANU NAJAVILI ŠTRAJK, A FUDBALERIMA OBEĆANE PREMIJE! Vazura: Duguje se nešto malo za prevoz! Znamo ko hoće da nas uruši!

Navodno zaposleni u Sportskom centru Teleoptik planiraju da stupe u štrajk, radnici, majstori, ljudi koji su zaduženi za održavanje terena, kuvari... Kako su neki mediji preneli njima četiri godine nije uplaćeno penziono i zdravstveno osiguranje, a dugovanje na ime plata nije izmireno do 1. maja, kada je obećano. 

Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, pomenute glasine je nazvao "glupostima i dezinformacijama"

- Plate su redovne, duguje se samo nešto malo za prevoz, ali nema razloga za štrajk. Imali smo sastanak sa zaposlenima pre dve nedelje, sve je u redu, čak su im i podignute plate. Znamo ko gura tu priču o nemiru u fudbalskom klubu Partizan i preko koga sa ciljem da ga planski uruši. Kod nas sve normalno funkcioniše, tvrdim da štrajka neće biti, da nema razloga, a ako ga bude ja sam vas slagao - poručio je za "Republiku" Miloš Vazura.

Kako je Informer preneo pre nekoliko dana, fudbaleri Partizana imaće dodatni motiv u trci za drugo mesto u Superligi, pominju se premije u iznosu od 20.000 evra po igraču na kraju sezone.

Informer

 


Fudbaleri Partizana se trenutno nalaze na četvrom mestu tabele Superlige Srbije sa četiri boda manje od ekipe TSC, koja se nalazi na drugom mestu koje donosi kvalifkacije za Ligu šampiona.