• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Nedeljković

08.05.2023

06:45

INFORMER SAZNAJE! MASNE PREMIJE FUDBALERIMA PARTIZANA! Uprava obećala nagrade za drugo mesto

Starsportphoto

Partizan

INFORMER SAZNAJE! MASNE PREMIJE FUDBALERIMA PARTIZANA! Uprava obećala nagrade za drugo mesto

Podeli vest

Budite drugi na kraju sezone i dobićete premije kao za titulu, a to je 20.000 evra po svakom igraču, poručili su čelnici crno-belih

Fudbaleri Partizana imaće dodatni motiv u trci za drugo mesto u Superligi, a to su premije u iznosu od 20.000 evra po igraču na kraju sezone, saznaje Informer! 

Crno-beli večeras dočekuju Novi Pazar u 34. kolu domaćeg prvenstva (Arena premijum 2, 20.00), a uprava kluba je odlučila da igračima da dodatni vetar u leđa u vidu novčanih nagrada, kako bi izborili poziciju koja na leto vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Trenutno su izabranici Igora Duljaja četvrti na tabeli sa 61 bodom, koliko ima i petoplasirana Vojvodina. Drugo i treće mesto drže TSC i Čukarički sa po 65 bodova. U igri je još 12 bodova, a četiri tima su u trci za drugu poziciju.

Klub iz Humske odavno nije bio u težoj poziciji. Rezultatski stoji loše, digao je još u februaru ruke od borbe za sve trofeje i drugo mesto u prvenstvu bi, u ovim okolnostima, bio veliki uspeh. Tu su i finansijski problemi, pa je struja koja vodi Jugoslovensko sportsko društvo (JSD) na čelu sa Ostojom Mijailovićem iskoristila loš momenat i pokušava da uvede prinudnu upravu u fudbalski klub.

Podigli formu

S druge strane, čelnici FK na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom se ne predaju, pokušavaju da istupe iz JSD i sada žele da motivišu ekipu da izbori drugu poziciju. 

Foto: ATAIMAGES

Svetozar Marković, defanzivac Partizana

Prema saznanjima Informera, uprava crno-belih obećala je igračima premije kao za titulu ako na kraju sezone izbore kvalifikaciju za Ligu šampiona. Naš izvor ističe da je to dodatni motiv igračima da se fokusiraju na teren i da ne razmišljaju o problemima koji pogađaju klub.

- Teško je, sa svih strana su igrači bombardovani informacijama da će uprava kluba možda da se promeni, da postoje dve struje, dva Partizana, da se ne zna da li će uopšte igrati u nekom od evropskih takmičenja i slično. Na početku sezone timu su bile obećane premije za titulu. Kada smo shvatili da je šampionska trka izgubljena, rešili smo da ekipi iste premije ponudimo za drugo mesto. Reč je o sumi od 20.000 evra po igraču - objasnio je za Informer izvor iz kluba.

Srpski vicešampion bio je u rezultatskoj i igračkoj krizi, a onda je odigrao nerešeno sa Crvenom zvezdom kod kuće (0:0) i pobedio TSC u gostima (3:1). Tako je nagovestio da se vraća u formu.

Do kraja prvenstva "parnom valjku" je ostao današnji duel sa Novim Pazarom (20.00, Arena premijum 2), potom u Humsku dolazi i kragujevački Radnički, a onda gostuje Vojvodini i dočekuje Voždovac.

Sportski direktor Ivica Kralj nema dilemu da će ekipa dobiti sve preostale mečeve.

- Od početka pričam da verujem u ove momke i znao sam da će se podići, ma u kakvu god krizu da su upali. Odlično ih poznajem i znam da nisu zaboravili da igraju fudbal - rekao je Kralj nedavno za Informer.

 

Plate kasne mesecima

Uprkos obećanim premijama, finansijska situacija u Humskoj je loša i to se odražava i na igrački kadar. Prema našim saznanjima, mesečne isplate se vrše u dva dela i poslednje što su domaći fudbaleri dobili je drugi deo novembra.

Foto: Starsportphoto

Miloš Vazura i Milorad Vučelić

- Plate kasne, ali svi u timu znaju da moraju da budu isplaćene, tako da ne prave probleme. Dobijaju za po pola meseca i domaći igrači su primili za drugi deo novembra. Stranci su u boljoj poziciji, jer oni nemaju osećaj pripadnosti Partizanu i mogli bi da tuže klub pred UEFA ako im kasni novac. Osim toga, dešava se da neće da igraju ako na vreme ne dobiju ono što su zaradili. Njima može da kasni, ali do tri meseca - zaključuje naš izvor. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Čiča Avalski

pre 11 meseci

Ma to brate, ... evo SVI ćemo da pomognemo - dajte broj računa na koji će sirotinja da uplati ...

Jovan

pre 11 meseci

Mislim, ždrebe se *** kad se zaglibi, a treba i preživeti kvalifiacije prtotiv Mrčajevaca .

Ratko

pre 11 meseci

odakle vas dvojca vucinbatina pare a duznui ste i Bogu i narodu ,UPRAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAPOLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Partizanovac

pre 11 meseci

Kakvo zamajavanje od ovih upropastitelja Partizana. Pa odakle te pare? Aaaaauuuuuu kakva neodgovorno.

usput

pre 11 meseci

Partizan može biti drugi samo u štampi u stvarnosti se to neće i ne može dogoditi jer su TSC i Čukarički ozbiljni privatni klubovi sa solidnom bodovnom razlikom pa valda se i oni nešto pitaju.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija