• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.05.2023

16:17 >> 20:41

DULJAJ O SUKOBU FK I JSD PARTIZAN! Igrače ZANIMA šta se dešava, ali sada je BITAN samo NOVI PAZAR!

fkpartizan

Partizan

DULJAJ O SUKOBU FK I JSD PARTIZAN! Igrače ZANIMA šta se dešava, ali sada je BITAN samo NOVI PAZAR!

Podeli vest

Trener crno-belih, Igor Duljaj (43), održao je konferenciju za medije pred sutrašnji duel u 34. kolu Superlige (20.00, Arena premijum 2)

Trener Partizana Igor Duljaj (43) otkrio je da su njegovi igrači zbunjeni zbog sukoba fudbalskog kluba i Jugoslovenskog sportskog društva (JSD). Mladi stručnjak održao je danas konferenciju za medije povodom sutrašnjeg duela u Humskoj sa Novim Pazarom u 34. kolu Superlige (20.00, Arena premijum 2), a tom prilikom dotakao se i borbe za vlast između čelnika FK i JSD.

Veoma je teško ostati izvan svega toga. Igrači pitaju, interesuje ih šta se to dešava. Ponavljam, ja sam fokusiran samo na ono na šta mogu da utičem, a to je teren. I njima sam to isto rekao. Ništa drugo me sada ne zanima osim utakmice protiv Novog Pazara - rekao je Duljaj.

Foto: Starsportphoto

 

Crno-beli će i ovaj meč odigrati pred praznim tribinama, pošto određuju kaznu zbog nereda koji su njihovi navijači napravili 11. aprila na Banovom brdu protiv Čukaričkog. U prošloj rundi je "parni valjak" slavio u Bačkoj Topoli protiv TSC (3:1), čime je zakuvao borbu za drugo mesto na tabeli, koje na leto vodi u Ligu šampiona.

- Raduje me igra koju smo prikazali u poslednja dva kola, pogotovo protiv Crvene zvezde, iako je bilo nerešeno. Videlo se na derbiju da možemo da budemo disciplinovani i da igramo onako kako ja želim. Sve je to proces, nije lako, ali igrači polako shvataju ono što tražim od njih. Veoma je važno da momci posle pobede nad TSC-om nisu poleteli, čvrsto su na zemlji, odlično treniraju i verujem da će to i sutra pokazati - naglasio je Duljaj.

Neće Partizan biti kompletan sutra, nedostajaće mu nekoliko standardnih prvotimaca.

- Kapiten Slobodan Urošević, Nemanja Jović i Siniša Saničanin neće biti na raspolaganju, jer odrađuju suspenziju zbog žutih kartona. Kvinsi Menig je pod znakom pitanja, a juče je Samed Baždar doživeo peh i obnovio povredu skočnog zgloba. Nemam šta da krijem, videću posle današnjeg treninga na koga ću definitivno moći da računam. Posebno mi je žao zbog Jovića, jer je ušao u odličan ritam. Sjajno trenira, puno trči, igra i defanzivu, a nagrađen je za to golom u Bačkoj Topoli. Nemamo puno opcija na krilnim pozicijama, tako da ćemo morati nešto da kombinujemo. Ne kukam, nema nikakvog alibija, takva je situacija - objasnio je Duljaj.

Foto: Starsportphoto

Kvinsi Menig je pod znakom pitanja za sutrašnji duel

Za Novopazarce gostovanje u Humskoj dolazi u nezgodnom momentu, jer su u poslednjih šest kola doživeli čak pet poraza.

- Znam da oni nisu u najboljoj situaciji. Imaju igrače koji su ranije bili u Partizanu, poput Momčilovića i Stanojlovića, a oni će sigurno imati veliku motivaciju da se pokažu. Naš cilj se zna, to je pobeda - zaključio je Duljaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

alo Duljaj bojkotujte te dve vucibatine i nemojte igrati

sledeća vest

Vesti

Petković: Osmani ne može da podnese to što je Srbija u centru svetske politike i predstavlja se kao država koja je okrenuta budućnosti!
Politika

Petković: Osmani ne može da podnese to što je Srbija u centru svetske politike i predstavlja se kao država koja je okrenuta budućnosti!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da su "istrošene i bajate" klevete i optužbe na račun Srbije i predsednika Aleksandra Vučića na kojima uporno insistira predsednica privremernih prištinskih instituccija Vljosa Osmani pokazatelj retrogradnosti politike Prištine i njene nesposobnosti da egzistira u mirnodopskim uslovima.

27.09.2024

10:22

TV

Stigla je "Nacionalna čitanka" za najmlađe đake! Evo kakve zanimljive sadržaje nudi "Riznica"!
Live TV

Stigla je "Nacionalna čitanka" za najmlađe đake! Evo kakve zanimljive sadržaje nudi "Riznica"!

Izmenom zakona o udžbenicima uvedena je "Nacionalna čitanka" za osnovno i srednje obrazovanje. Inicijativa je potekla od predsednika Aleksandra Vučića, a učenici će je dobiti besplatno. Šta je to što će nacionalna čitanka doneti nastavnicima, a šta učenicima? Na ovu temu u "Info jutro" govorili su direktor OŠ "Kneginja Milica" Darko Eger i učiteljica Anita Gvero.

27.09.2024

09:27

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30