Autor: Informer.rs

30.11.2023.

23:44

Foto: Starsportphoto

Sport

Anđušić nakon pobede koja može da okrene sezonu: Panter pokazao zašto je lider! Imao poruku i za Lesora(VIDEO)

Košarkaši Partizana došli su do velike pobede nad Panatinaikosom u Evroligi! Crno-beli su slavili sa 92:87 nakon produžetka i ostvario je peti trijumf u najjačem košarkaškom takmičenju.

Bio je to trijumf u kome su izabranici Željka Obradovića pokazali karakter, a blistao je kapiten Kevin Panter, koji se vratio nakon povrede i pogodio neke mnogo bitne šuteve u finišu.

Informer

Danilo Anđušić, iskusni prvotimac, hvalio je svog kapitena.

- Sjajna utakmica i za gledanje i za igranje! Dobra košarka, ovako želimo da izgledamo. Najvažnije da smo pobedili, jako važan trijumf. Panter pokazuje zašto je lider. Nije ga išlo, ali je dao ključne poene. Znači kada je on tu i zbog sigurnosti i samopouzdanja. Drago mi je što se vratio - kaže Anđušić.

Kaže da je ovo timska pobeda.

- Trudio sam se da pomognem ekipi na najbolji način. Najvažnije da pobeđujemo - dodaje Anđušić.

Iskusni prvotimac imao je poruku i za Matijasa Lesora, koji je bio sjajan u dresu Panatinaikosa večeras, a prošle sezone bio je jedan od ključnih igrača Partizana.

- Šta smo rekli Lesoru? Da plačemo zajedno! Šalim se. Ništa mu nismo rekli, stvarno nam nedostaje. To što se dešavalo prošle sezone je sjajno, to drugarstvo koje smo imali. Drago mi je što su ga navijači tako dočekali - zaključuje Danilo.

 
$bp("Brid_01384345", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1492310"});