Autor: S. M.

23.05.2024.

12:45

Foto: Starsportphoto

Sport

Šok! Evo koje strance je precrtao Željko Obradović!

Na njemu nema Frenka Kaminskog, što se znalo i pre dva dana jer je napustio Srbiju, ali ni Pi Džej Doužera niti Džejmsa Nanelija!

Na spisku za polufinalne mečeve protiv Mege su: Smit, Ledej, Drezgić, Avramović, Koprivica, Panter, Smailagić, Jaramaz, Dimitrijević, Trifunović, Anđušić, Ponjitka i Kaboklo.

Klub je saopštio spisak ubrzo nakon što je izraelski novinar na društvenoj mreži "X" objavio da Džejms Naneli pregovara sa crno-belima o produžetku ugovora koji mu ističe na kraju sezone.

Informer

 

Ubrzo je i sam Amerikanac to demantovao, takođe na pomenutoj društvenoj mreži, a za sada nije poznato da li odluka Obradovića ima veze sa tučom Nanelija i Stefana Lazarevića, nezadovoljstvom košarkaša zbog toga ili nečim trećim.

Izostanak Doužera se takođe mogao naslutiti, kao i precrtavanje Kaminskog, a zanimljivo je da je na spisku Ognjen Jaramaz, koji je i juče i danas u centru pažnje jer je prijavio klub zbog kašnjenje zarade, mada se ispostavilo da nema kašnjenja, kako su potvrdili iz kluba.

Prvi meč protiv Mege Partizan igra sutra, u petak, od 18.30, a drugi tri dana kasnije od 20.00, kada će Mega biti domaćin. Serija se igra na dve dobijene utakmice.