04.06.2024.

07:55

Foto: Tanjug

Sport

Đurović oštro po Partizanu: Nisu sudije krive, nemaju igrača odluke i tačka

Crveno-beli su pobedili večitog rivala u prvom meču finalne serije KLS 89:88. Zvezda je slavila posle triler završnice, jer je Partizan imao napad za pobedu, ali Zek Ledej nije pogodio u poslednjem napadu.

Crno-beli su nastavili seriju poraza u duelima sa večitim rivalom, a treneru Janisu Sferopulosu je zasmetalo što crno-beli suviše često traže razloge poraza u sudijama. To je prokomentarisao i stručni komentator Vlade Đurović na TV Arena sport.

Informer

- Sferopulos je mnogo mlađi od mene, ali je mnogo veći diplomata od mene. Rešio je  da bude oštar, kratak, jer mu je valjda dosadilo. Njemu je neko verovatno dojavio šta je Željko rekao o sudijama, pa je odgovorio na ovaj način - rekao je Đurović posle utakmice.
 

Informer

Iskusni tručnjak  kaže da nisu sudije krive što su crno-beli opet ostali bez trujumfa protiv najvećeg rivala. 

- Slažem se da sudije nisu danas bile dobre, ali nisu sudije krive što je Partizan izgubio. Da je Ledej pogodio na kraju, niko ne bi pričao o sudijama. Partizan bi dobio i verovatno i osvojio titulu, ali je promašio. Nije stvar u sudijama, nego što Partizan nema igrača odluke i tačka -  objasnio je Đurović.