• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

03.06.2024

23:51

Pogledajte triler završnicu u "Pioniru"! Tehnička Ilića i promašaj Ledeja za pobedu! (VIDEO)

Starsportphoto©

Košarka

Pogledajte triler završnicu u "Pioniru"! Tehnička Ilića i promašaj Ledeja za pobedu! (VIDEO)

Podeli vest

Crvena zvezda nakon drame povela u finalnoj seriji Košarkaške lige Srbije.

Novi derbi - nova drama! Košarkaši Crvene zvezde i Partizana deveti put ove sezone ukrstili su koplja, ali ni ovoga puta utakmica nije mogla da prođe bez triler završnice. Imali su izabranici Željka Obradovića šansu da prekinu negativan niz protiv večitog rivala i povedu u finalnoj seriji KLS-a, ali... Zek Ledej je promašio šut za pobedu te je sedmi put zaredom četa Janisa Sferopulosa savladala crno-bele - 89:88. 

Pravu dramu gledali su navijači u "Pioniru". Dejan Davidovac je osam sekundi pre kraja blokirao pokušaj Alekse Avramovića za tri poena, do lopet je stigao Zek Ledej i pogodio, ali je tom prilikom napravio faul u napadu. Na liniju penala otišao je Luka Mitrović, centar Zvezde bio je polovičan i na taj način sačuvao šanse Partizana da dođe do pobede. 

 

 

Tajm-aut je tražio Željko Obradović, istom merom uzvratio je Janis Sferopulos, a onda je drama dostigla vrhunac. Crno-beli su loptu izveli sa polovine terena kada je Dalibor Ilić faulirao Zeka Ledeja i tako zaradio tehničku. Amerikanac je bio precizan sa linije penala, posed je ostao za Partizan. 

Ledej je sa niskog posta napao Dejana Davidovca, ali je promašio šut kojim je mnogo puta tokom poslednje tri godine usrećio navijače Partizana. Ovoga puta Amerikanac je bio neprecizan, a Crvena zvezda je došla do sedme uzastopne pobede nad večitim rivalom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)
Live TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)

Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog pokreta, Boško Vasiljević, analitičar i Andrijana Arnautović iz Srpske radikalne stranke gostovali su u specijalnom programu Informer TV. Govorili su o današnjem obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom kog je, između ostalog, pričao o eksploataciji litijuma u našoj zemlji.

24.06.2024

21:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija