• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

03.06.2024

20:53

Zvezda dobila paklenu konkurenciju! Kalinića zove bogati evroligaš...

Starsportphoto©

Crvena zvezda

Zvezda dobila paklenu konkurenciju! Kalinića zove bogati evroligaš...

Podeli vest

Iskusni srpski košarkaš nalazi se na radaru Bajern Minhena budući da trener Pablo Laso želi da ga upari sa Vladimirom Lučićem.

Epizoda Nikole Kalinića u dresu Barselone je završena! Katalonci su porazom od Real Madrida u polufinalu ACB lige okončali svoje obaveze ove sezone, a u trećem meču trener Rođer Grimau nije skidao bivšeg reprezntativca Srbije. Bio je to jasan znak da za Kalinića u dvorani "Blaugrana" više nema mesta... 

Iskusni srpski as biće tražena roba na evropskom tržištu ovog leta, a iako se sve glasnije priča o trećem povratku u Crvenu zvezdu - novopečeni regionalni šampion će imati paklenu podršku. Naime, kako prenose mediji iz Nemačke, u trku za Kalinićev potpis uključio se i Bajern. 

Trener Pablo Laso ima ambiciju da naredne sezone upari Nikolu Kalinića i Vladimira Lučića u Minhenu. Tandem srpskih košarkaša bili bi od ogromne pomoći u nameri Bavaraca da se plasiraju u doigravanje Evrolige. Ipak, kako trenutno stvari stoje veće šanse daju se Crvenoj zvezdi. 

Foto: profimedia

 

Prvi čovek crveno-belih - Nebojša Čović, te njegovi saradnici Milan Dozet i Nemanja Vasiljević, nedavno su govorili da su Zvezdina vrata uvek otvorena za Nikolu Kalinića. Srpski as je crveno-beli dres nosio u dva mandata i za to vreme osvojio čak šest trofeja. 

Kalinić je u karijeri nastupao za Radnički iz Kragujevca, Fenerbahče i Valensiju, a poslednje dve godine nosio je dres Barselone. U prvoj sezoni kod Šarunasa Jasikevičijusa Kalinić je imao zapaženu ulogu, dok mu je Rođer Grimau skratio minutažu... 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija