• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

03.06.2024

21:02

Ne znam kako sam pobedio! Novak u transu nakon trilera

tanjug/ap

Novak Đoković

Ne znam kako sam pobedio! Novak u transu nakon trilera

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković poručio je nakon pobede nad Franciskom Serundolom posle velike drame da ne zna kako je trijumfovao.

Najbolji teniser svih vremena pobedio je Argentinca rezultatom 6:1, 5:7, 3:6, 7:5, 6:3 posle četiri sata i 39 minuta igre u osmini finala Rolan Garosa.

Srpski teniser imao je problema sa kolenom, ali ipak pobedio i u četvrtfinalu ga čeka bolji iz duela Kasper Rud - Tejlor Fric.

U intervjuu na terenu, Novaka je čuveni švedski teniser Mats Vilander pitao kako sve to radi i dodao da nema reči da opiše šta je gledao, a Srbin mu je uz osmeh odgovorio da ne zna ni sam.

- Isto me je pitao Aleks Koreča nakon prethodne pobede protiv Muzetija. Pre svega moram da kažem, da se zahvalim publici. Da li ste mi energiju kao i u prethodnom meču kada sam gubio u četvrtom setu. Eto, večeras potpuno isto, dobio sam od vas neverovatnu podršku. Nekoliko poena me je delilo od poraza, odajem priznanje Francisku za ono što je večeras prikazao i kako je odigrao meč. Zaslužuje aplauze. Ja ne znam kako sam pobedio - rekao je prvi teniser sveta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija