• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

03.06.2024

08:51

Novak mora da umre, pošalji ga u ludnicu! Srbina brutalno napali i vređali, ovo je za zatvor

AP PHOTO

Novak Đoković

Novak mora da umre, pošalji ga u ludnicu! Srbina brutalno napali i vređali, ovo je za zatvor

Podeli vest

Skandal nad skandalima! Treneri Lorenca Muzetija koga je Novak Đoković pobedio na Rolan Garosu posle preokreta (7:5, 6:7, 2:6, 6:3, 6:0) u noći između subote i nedelje sramno su vređali prvog tenisera sveta.

Srbin i Italijan su odigrali epski meč koji je trajao četiri i po sata i završio se u tri sata i sedam minuta iza ponoći. 

Nole je posle meča hvalio italijanskog tenisera, njegovu igru, deluje da je Muzeti bio korektan na terenu, ali su prljav posao pokušali da odrade njegovi treneri. Ipak, nisu uspeli, samo su se obrukali i ponizili Lorenca Muzetija sramnim ponašanjem.

Kod trenera u boksu postavljene su kamere i mikrofoni, pa se odlično čuje šta pričaju i dobacuju, a ako je verovati navijačima na društvenim mrežama to što su uradili na meču sa Srbinom je bruka i sramota. U više navrata moglo je da se čuje kako Simone Tartarini i Korado Baracuti vređaju Novaka.  Navijači su na društvenim mrežama preneli da se čulo da je jedan od njih dvojice vikao "pošalje Đokovića u ludnicu" i "mora da umre". Iz boksa trenera Lorenca Muzetija se navodno čulo i  "hajde, gotov je za 15 minuta!" i "nateraj ga da se kreće, gotov je. Nek se povuče!" Ovim ljudima definitivno mesto nije u sportu, a još manje na tribinama.

 

 

 

 

 

 

Malo je verovatno da ih naš teniser nije čuo, posebno jer je bilo vrlo kasno i malo ljudi na tribinama, pa se sve odlično čulo. Ko zna, možda su ovim prokokacijama samo dodatno motivisali našeg tenisera, koji se vratio posle "minusa" od 2:1. Godinama pokušavaju da ga izbace iz koloseka na isti način i nikako da nauče. Ovakve stvari su za njega samo "gorivo" do pobede.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Umrla Tereza Vuk u 47. godini
Kultura

Umrla Tereza Vuk u 47. godini

Za svoju poslednju knjigu "Zašto moj đavo ima krila", Vukova je bila nominovana za najbolji roman u protekloj godini. Bila je i autorka knjiga "Creepiatria" i "Columniatria", a pisala je i kolumne.

18.06.2024

09:13

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija