• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

02.06.2024

09:54

Nole ućutkao Vilandera! Zbog ovih reči se svi smeju Šveđaninu

profimedia

Novak Đoković

Nole ućutkao Vilandera! Zbog ovih reči se svi smeju Šveđaninu

Podeli vest

Bivši švedski teniser Mats Vilander malo je sumnjao u Novaka Đokovića pred meč našeg tenisera sa Lorencom Muzetijem u trećem kolu Rolan Garosa (3:2).

Duel Srbina i Italijana počeo je tek u 22.30, pa je Šveđanin smatrao da bi to moglo negativno da utiče na prvog tenisera sveta, koji ima 37 godina. Ali, Nole je navikao na sraman tretman od početka karijere, naučio je da se prilagodi svakoj situaciji, ni sada nije bilo drugačije.

Zabeležio je jednu od najfascinantnijih pobeda u karijeri, uzimajući u obzir da je meč završen u tri sata i sedam minuta posle ponoći. Najkasnije ikada u Bulonjskoj šumi.

- Možda nema dovoljno sampouzdanja, ima i mnogo godina - 37. Ovo može da bude čista šansa za njegovog rivala - rekao je Vilander pred početak meča i na sreću nije izbaksuzirao prvog tenisera sveta, koji mu je još jednom pokazao da ne bi smeo da ga otpisuje.

Foto: Tanjug

Mats Vilander otpisao Novaka Đokovića pa pogrešio

 

Muzeti je i pre tri godine mučio Novaka, a Vilander je miSlio da ovog puta ima šansu da ga pobedi.

- Sada ima telo i skustvo Muzeti. Ima snage da probije. Nole ima 37 nije dobro da igra kasno. Ali, bio je u sličnim situacija i igrao ovako kasno tokom karijere. Ovi turniri su definisali njegovu karijeru, nema motiva na drugim i nije to nepoštovanje. Ovo je jednostavno za Novaka druga vrsta ribe - kazao je Vilander, pa mu se sad smeju Novakovi navijači na društvenim mrežama jer je sumnjao u našeg tenisera.

 

S druge strane, Tim Henman nije davao šansu Italijanu i nije pogrešio.

- Talentovan je igrač. Ali, problem za njega je što se igra na tri dobijena seta. U dva bi možda mogao da se nada nekom iznenađenju, ali tri seta, teško može protiv Novaka - jasan je bio Britanac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija