• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

03.06.2024

17:21

Navijači zabrinuti... Novaka muči koleno! Bandaža pre meča i medicinski tajm-aut za još veću brigu (FOTO)

Tanjug/AP

Novak Đoković

Navijači zabrinuti... Novaka muči koleno! Bandaža pre meča i medicinski tajm-aut za još veću brigu (FOTO)

Podeli vest

Srpski teniser na startu drugog seta osetio bol u kolenu.

Furiozno je Novak Đoković otvorio svoj meč osmine finala na Rolan Garosu. Srpski teniser počistio je u prvom setu Franciska Serundola sa 6:1 iako je Argentinac imao šansu za brejk već na startu duela. 

Uspešno se Đoković odbranio od naleta Serundola, a onda serijom od pet vezanih gemova poveo u četvrtfinalu Rolan Garosa. 

Ipak, na startu drugog seta Đoković je doživeo peh. Nakon trećeg gema bilo je evidentno da srpskog tenisera muče problem sa kolenom. Novak je imao poštekoća u kretanju, a onda je zatražio medicinski tajm-aut. 

 

 

Lekari su masirali koleno Novaka Đokovića, pokušali da ga osposobe, a nakon nekoliko minuta pauze srpski teniser se vratio na teren. Dobio je prvi nosilac na Rolan Garosu i lek protiv bolova, ali još uvek nije poznato koliki je stepen povrede. 

Još jedan razlog za brigu je snimak od pre meča budući da je Novak Đoković na stadion "Filip Šatrije "stigao sa bandažom na kolenu... 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija