Autor: Informer.rs

10.05.2022.

08:15

Foto: Tanjug/AP

Sport

ĐOKOVIĆU GORI POD NOGAMA! Ne sme da izgubi, evo gde možete da gledate meč!

Poražen je Novak Đoković u polufinalu Madrida, ali je pokazao da se vraća u formu. Prvi meč u Rimu odigraće već u utorak, a protivnik našem asu je Aslak Karacev. 

Taj susret biće treći po redu na Centralnom terenu, ne bi trebalo da počne pre 15 časova, a dule možete da pratite na Sport klubu, kao i tekstualni prenos meča na Informer.rs.

Biće to repriza polufinala Australijan opena iz 2021. godine. Iste godine su igrali i u Beogradu kada je Karacev eliminisao Novaka Đokovića u polufinalu. Neće biti težak posao za Novaka, jer Rus nije u formi. Na Australijan openu je zaustavljen u trećem kolu, iako je pre toga osvojio turnir u Sidneju. Kasnije je gubio na prvim preprekama u Puneu i Roterdamu, Dubaiju i Indijan Velsu. Jedine pobede od tada bile su mu u Marseju i Majamiju, dok je na startu Rima savladao Lojda Harisa.

Informer

Novak Đoković juri titulu u Rimu

Đoković će pokušati da u Rimu sačuva prvo mesto na ATP listi i narednog ponedeljka, a za to će mu biti potrebno da stigne makar do polufinala turnira.

Danas igra i Filip Krajinović. On će u drugom kolu na megdan Andreju Rubljovu, ali će igrati poslednji meč na "Grendstendu". Taj susret se očekuje najranije oko 19 časova.

Bonus video