Autor: Informer.rs

30.05.2022.

07:15

Foto: Tanjug/AP

Sport

SRAM VAS BILO! ZVIŽDE Đokoviću čim čuju njegovo ime! (VIDEO)

Dočekali su Novaka Đokovića navijači na Rolan Garosu zvižducima pred početak meča sa Argentincem Danisom Švarcmanom a slično je bilo i nakon meča Rafaela Nadala.

Španac je posle pet setove pobedio  Feliksa Ožea Alijasima i to posle preokreta. Posle meča kada je Nadal trebalo da prokomentariše predstopjević meč sa Đokovićem, Izviždali su navijači ime prvog tenisera sveta. 

Upitan je Nadal koliko dugo će se spremati za duel protiv Srbina u utorak. U tom trenutku, publika je počela da zviždi, a Španac je slegao ramenima.

- Naravno da se znamo veoma dobro, imamo dugu istoriju mečeva. Došao je posle pobede u Rimu, dok ja nisam imao idealnu situaciju pred turnir. Ovo je Rolan Garos, moje omiljeno mesto i jedino što mogu da vam kažem je da ću da se fokusiram. Ne znam šta se desi, ali samo mogu da vam garantujem da ću se boriti do kraja - rekao je Rafa.

Informer

Rafael Nadal

Đoković je optimista pred meč sa Nadalom.

- Meč sa Nadal se željno iščekuje od kada je izašao žreb. Drago mi je da nisam proveo previše vremena na terenu na putu do četvrtfinala, znajući da je borba sa njim uvek velika fizička bitka zajedno sa svim ostalim. To je veliki izazov i verovatno jedan od najvećih koje možete imati ovde na Rolan Garosu. Spreman sam za taj izazov. Dopada mi se kako se trenutno osećam, kako sam udarao. Fokusiraću se na ono što ja imam da uradim. Sviđaju mi se šanse - istakao je Novak.