• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2022

15:29

SKANDALOZNO PONAŠANJE NAVIJAČA U PARIZU! Zvižducima dočekali Novaka Đokovića! (VIDEO)

Reuters

Tenis

SKANDALOZNO PONAŠANJE NAVIJAČA U PARIZU! Zvižducima dočekali Novaka Đokovića! (VIDEO)

Podeli vest

Novaka Đokovića navijači na stadionu "Suzan Lenglen" nisu dočekali kako dolikuje prvom teniseru sveta

Iako ga francuska publika uglavnom voli, pred početak meča sa Dijegom Švarcmanom u osmini finala Rolan Garosa Novak Đoković je  dobio zvižduke u Parizu!

Dok je najbolji srpski sportista izlazio na teren "Suzan Lenglen", jedan deo publike nagradio ga je aplauzima, čule su se ovacije, dok je s druge strane drugi glasno negodovao zbog njegovog prisustva. 

 

 

Nikome nije bilo jasno šta se dešava, zašto zvižde prvom teniseru sveta, a možda je to smao bila reakcija Argentinaca. To bismo i mogli da razumemo, s obzirom da Švarcman ima podršku zemljaka, a kada proradi vrela krv Argentinaca... 

Šta je to? Ne dopada mi se ovo - rekao je iznenađeno Aleks Koreča. 

- Ima i ovacija i pomalo zvižduka! On je broj jedan na svetu, ovo je nepoštovanje  - prokomentarisala Alize Lim, nekadašnja teniserka. 

U svakom slučaju to Novaka nije izbaciti iz takta, samo ga je dodatno motivisalo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija