Autor: Informer.rs

05.06.2022.

13:26

Foto: reuters

Sport

VESTI O NADALU SU LAŽNE! Hitno se oglasio Rafin PR menadžer!

Međutim, od toga neće biti ništa, Rafa ne ide u penziju, bar ne nakon Pariza! Benito Peres-Barbadiljo, PR Rafaela Nadala, demantovao je navode da je nakon velikog finala Rolan Garosa zatražena dodatna konferencija za medije.

Tako su demantovane sve spekulacije o konferenciji za novinare koja bi posle finala bila posvećena Rafinoj penziji.

Nadal mesecima ima hronične probleme sa stopalom i pitanje je koliko će se još profesionalno baviti tenisom. Španac kaže da se jedva kreće, što niko ne bi rekao tokom njegovih mečeva, pre smao nekoliko dana pobedio je prvog teniseta planete Novaka Đokovića. Međutim, pred veliko finale pojavile su se spekulacije o potencijalnoj konferenciji za medije na kojoj bi Nadal najavio penziju.

- Dobro jutro. Informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima o zahtevu za dodatnu konferneciju za medije Rafale Nadala su lažne - napisao je Peres na Tviteru.

Informer

Rafael Nadal ne u penziju

Rafael Nadal u finalu igra protiv Kaspera Ruda. Nadal juri  22. grend slem, a Rud prvi. Ako pobedi mladog kolegu, Rafael Nadal će postati najstariji teniser koji je osvojio titulu na Otvorenom prvenstvu Francuske, pre nekoliko dana je napunio 36 godina. 

Takođe, Rafa se bori za svoj 14. Rolan Garos, 17 godina nakon njegove prve titule u Parizu. Zanimljivo je da nikada nije izgubio finale u Parizu, mada je tri puta poražen.