Autor: Informer.rs

12.07.2022.

14:16

Foto: printscreen

Sport

NOVAK PRIČAO O SINU STEFANU I OTKRIO PLAN! Nije gledao tatino finale, a Đoković je ponosan zbog toga!

Stefan je bio u centru pažnje u Londonu, obožali su ga novinari i navijači. Pokazao je da voli tenis, ali i da je povukao na tatu i kada se radi i šali. 

Stefan je nekoliko puta bio na terenu sa tatom i njegovim trenerom Goranom Ivaniševićem. Deluje da Srbija ne mora da brine, Novaka ima ko da nasledi. 

Stefan voli tenis

Novaka su pitali da li bi mogao da bude Stefanov trener, on je  odgovorio u šaljivom stilu, pa je objasnio šta on smatra da je najbitnije za Stefana.

- Iskreno, video sam više sebe kao dubl partnera svom sinu, nego kao trenera. Šalu na stranu, naravno da me kao oca ispunjava i kao profesionalnog tenisera, da vidim svog sina na terenu svojevoljno i samoinicijativno izlazi na teren i voli da igra. Ne smeta mu da ima i nema pažnje, prisutan je i voli da igra, to je za njega ljubav i to mene ispunjava i voli da vidi. Izabrao je, umesto da gleda moj meč (finale Vimbldona), da igra tenis sa svojim drugom, na spoljašnjim terenima, što dovoljno govori o tome koliko se zaljubio u tenis - rekao je Đoković, pa dodao:

Informer

 

- Možda sada preterujemo kad pričamo o njegovoj budućnosti i karijeri, previše je rano, ima sedam godina, bitno je da ima zabavu, razonodu, da se razvija psihički i fizički... Biću tu šta god odluči da radi u životu, bilo da je to tenis, a izgledi su dobri, ide u tom pravcu, pružiću mu podršku da živi svoj san, koji god san sanjao.

Stefan inače nije gledao tatino finale protiv Kirjosa, ali je bio na terenu, igrao je tenis sa drugarima, što je još jedan sjajan znak.