• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2022

16:05

ĐIHA, ĐIHA, ĐIHAAAAAA... Urnebesno, Stefan uzjahao tatu Novaka! Svi plakali od smeha...(VIDEO/FOTO)

printscreen

Tenis

ĐIHA, ĐIHA, ĐIHAAAAAA... Urnebesno, Stefan uzjahao tatu Novaka! Svi plakali od smeha...(VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Sin Novaka Đokovića, mali Stefan, glavna je faca na Vimbldonu, obožavaju ga navijači, novinari, teniseri...

Novak Đoković ima dan odmora na Vimbldonu. Plasirao u četvrfinale, gde ga čeka duel protiv Janika Sinera, koji će biti odigran u utorak.

Novak je ponedeljak iskoristio da se pripremi za duel, društvo mu je kao i na prethodnim treninzima pravio sin Stefan.

On redovno trenira i sparinguje sa tatom, a ne pripušta priliku da se malo pogra. Tako je iskoristio trenutak dok je Novak ležao na travi, Stefan je pritrčao i seo tati na leđa, i nasmejao sve prisutne navijače koji su gledali trening. Tata Novak je poslužiuo u ulozi konjića, pa se Stefan igrao điha, điha..

Pogledajte! Stefan baš zna kako da se zabavi! 

 

Ali, to nije sve. Stefan je i pomagao tati na treningu. Stefan je stajao pored Gorana Ivaniševića dok je Đoković vežbao volej udarce, a onda je postao i pomoćnik legendarnog Hrvata.

Sedmogodišnjak je dodavao loptice Novaku kada je red došao na servis, a i ti kadrovi sa treninga postali su hit na društvenim mrežama.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

 

 

Stefan obožava tenis, o čemu je Nole pričao u Londonu, pa nema sumnje da će naslediti tatu.

- Kada sam ga vodio na spavanje, postavio mi je pitanje: koja je razlika između glave reketa, žica, zašto neko španuje sa manje napetosti, sva ta osnovna pitanja koje interesuju decu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17