• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2022

07:59

NEPROCENJIVO! SRBIJO, ON ĆE POKORITI PLANETU! Stefan ispituje tatu Novaka o tenisu, zna da ga uplaši!

printscreen

Tenis

NEPROCENJIVO! SRBIJO, ON ĆE POKORITI PLANETU! Stefan ispituje tatu Novaka o tenisu, zna da ga uplaši!

Podeli vest

Novak Đoković je posle plasmana u četvrtfinale Vimbldona i pobede nad Timom van Rajthovenom rezultatom 6:2, 4:6, 6:1, 6:2 pričao o sinu Stefanu

Stefan prati Novakove mečeve na Vimbldonu iz lože i danima je u centru pažnje. Novakov sin je posebno popularan na društvenim mrežama, fanovi su bili oduševljeni kada su ga videli na terenu dok je trenirao sa tatom. 

Novaka su pitali o Stefanovom tenisu i da li ga podseća na Nadalov forhend.

- On voli to da radi. Zna da me uplaši na terenu kada završi zamah iznad glave. Pokušavam da ga naučim da povuče reket pored glave, preko ramena. Radi i jedno i drugo. Kada god odradi onaj zamah nasmeje se jer zna. Imamo smešne momente na terenu, koristim svaku priliku koju imam da igram sa njim jer je sad potpuno u tenisu. Kako može da igra, da gleda, analizira stvari, pričamo o tome - kazao je Novak Đoković i otkrio šta ga je Stefan pitao.

Foto: reuters

Stefan Đoković, pravin naslednik Novaka Đokovića

- Kada sam ga vodio na spavanje, postavio mi je pitanje: koja je razlika između glave reketa, žica, zašto neko španuje sa manje napetosti, sva ta osnovna pitanja koje interesuju decu.

Novak često ističe ne forsira sina da se bavi tenisom.

- Trenutno je zaljubljen u tenis, bila je njegova želja da krene sa tenisom. Naravno da ću biti tu za njega, ali neću ga terati da bude na terenu, ako želi uvek ću biti spreman da budem tamo i da igram sa njim. Podržaću ga na svaki mogući način ako želi da bude profesionalni teniser. Ali,  prerano je pričati o tome najiskrenije. Nema još ni osam godina. Bitno mi je da imamo vezu oca i sina pre svega i da uživa u životu, da se zabavlja. Okušao se u različitim sportovima, a to je veoma važno. Dok sam odrastao ja sam skijao, igrao fudbal, tenis, bavio se borilačkim veštinama. Bitno je u tako mladim godinama ima različite stimulanse iz različitih perspektiva i sportova, različita su kretanja i aktivnosti. Ne volim da se neka deca veoma rano usesrede na jedan sport. Osećam da je važno isprobati različite stvari i da će pomoći da se razvije mozak i motoričke veštine.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17