• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2022

07:11

NEĆETE VEROVATI ŠTA JE ĐOKOVIĆ URADIO! Napravio je savršenog tenisera, a evo koga nije stavio na listu!

Tanjug/AP

Tenis

NEĆETE VEROVATI ŠTA JE ĐOKOVIĆ URADIO! Napravio je savršenog tenisera, a evo koga nije stavio na listu!

Podeli vest

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković bez mnogo problema plasirao se u četvrfinale Vimldona, a potom napravio savršenog tenisera

Treći teniser sveta pobedio je Tima van Rajthovena sa 6:2, 4:6, 6:1, 6:2, pa će se za polufinale Vimbldona u utorak boristi sa Janikom Sinerom.

Posle pobede protiv Holanđanina, Novaka Đokovića su novinara zamolili da napravi savršenog igrača.

- Servis bih uzeo od Rajlija Opelke, Džona Iznera ili Ive Karlovića - kaže Novak i ističe i početni udarac Kirjosa kao nekog ko nije "baš toliko visok".

Foto: Tanjug

NOvak Đoković u četvrtfinalu Vimbldon

- Kretanje? Borg je neprikosnoven, njegovo kretanje bilo je izuzetno. Mada, i Federer se dobro kreće. Forhendi od Federera i Nadala. Različiti su ali ubojiti, imaju sjajno oružje u rukama.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković bi nešto ukrao od Rodžera Federera

Đoković je izabrao bekhend je od Endija Marija ili Andrea Agasija, kao i ritern, dok je volej Štefana Edberga ili Patrika Raftera. Takođe, pomenuo je da je Pita Sampras imao neverovatan drugi sersis

Što se tiče menatalne snage, iako mnogi kažu da je baš on u tom segmentu nenadmašan, Đoković je opet pomenuo najveće ribale, Federera ili Nadala. Sebe nije želeo namerno da svrstava ni u jednu kategoriju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija