Autor: Informer.rs

13.07.2022.

07:23

Foto: tanjug/ap

Sport

ĐOKOVIĆ NA LISTI ZA MASTERS U MONTREALU! Ali, teško da će igrati...

Objavljen je preliminarni spisak učesnika za masters u Montrealu, ali to ne znači da će svi ovi teniseri i igrati u Kanadi.

Novak prijavljen za Kanadu

Na spisku su i Rafael Nadal i Novak Đoković. Kako trenutno stvari stoje, Đoković neće moći da igra u Kanadi, jer je ulazak u zemlju dozvoljen samo strancima koji su vakcinisani. Šanse da se to pravilo promeni u roku od tri naredne nedelje, vrlo su male. Novak je posle osvajanja Vimbldona rekao da nema nameru da se vakciniše, pa sada čeka odluku  Kanađana.

Što se tiče Rafaela Nadala, pitanje je da li će igrati. Španac je odustao od polufinala Vimbldona zbog napuknuća mišića trbušnog zida. Lekari su mu preporučili mirovanje, ali su ga paparaci uhvati samo nekoliko dana posle Vimbldona kako uživa u sportovima na npvi.

Na spisku učesnika su i Danil Medvedev, prvi reket sveta, ali i Aleksandar Zverev, koji je povredio zgloba na Rolan Garosu, a videćemo da li će igrati u Kanadi ili će se pripremati da Ju Es open. 

Od srpskih igrača na spisku učesnika su Filip Krajinović i Miomir Kecmanović, dok su Laslo Đere i Dušan Lajović na listi rezervi.