Autor: Informer.rs

05.10.2022.

13:11

Foto: printscreen

Sport

NEVIĐENE SCENE OBIŠLE SVET! Novak kao da je predsednik! Trči, a jure ga telohranitelji u odelima, ne daju ni deci da priđu! (VIDEO)

Đoković je pred početak meča protiv Kristijana Garina odlučio da se zagreje trčeći ispred dvorane u Astani. Ali, nije bio sam.

U Izraelu je opušteno sam trčao po plaži, ali Kazahstanci nisu želeli ništa da prepuste slučaju.Đoković se zagrevao, a pratilo ga je šest članova obezbeđenja.

Poslednjem u nizu nije baš bilo lako, jedva je uspevao da isprati ne preterano zahtevan ritam. Sve vreme su pravili krug oko Srbina, pa su trčali ispred, oko i iza njega, a dok je on skretao neki su morali da protrče kroz travu.

Čak su se pojavila i deca koja su trčala sa Novakom, pa su Srbina moraju i od njih da "čuvaju". Ima Nole u Astani pratnju kao predsednici i istaknuti političari.

Posle trijumfa u Tel Avivu, Novak Đoković ove nedelje počinje pohod na 90. i trofej, na turniru u Astani. Novak prvi put igra za bodove u Kazahstanu, a protivnik na startu turnira mu je Čileanac Kristijan Garin, 81. teniser sveta.

Bonus video