• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2022

08:59

ĐOKOVIĆ KONAČNO PROGOVORIO O NAPADIMA MEDIJA! Začepio im je usta za sva vremena!

reuters

Tenis

ĐOKOVIĆ KONAČNO PROGOVORIO O NAPADIMA MEDIJA! Začepio im je usta za sva vremena!

Podeli vest

Mediji, posebno britanski i američki, već godinama pljuju Novaka Đokovića, koji je ove godine posebno bio na udaru

Pred početak takmičenja u Astrani Novak Đoković je otvoreno pričao o konstantnim napadima svetskih medija.

Nije potrebno podsećati da su Amerikanci i Engezi koristili svaku priliku da potkače Srbina. Ne mogu da mu proste što je svoj, što ima mišljenje, stav i ne želi da ga menja bez obzira na pritiske i posledice. Ove godine ga još nisu otpužili samo za loše vreme, kišu u Londonu, ali ima još vremena.

- Ove godine mediji nisu baš bili ljubazni prema meni, bilo je negativnih komentara. Ali, očekivao sam da se tako ponašaju. Potrebno je samo ne pridavati tome značaj.  Morao sam da se nosim sa tim, da sve progutam i radim ono što najbolje znam - da igram tenis - kazao je Novak.

 

Foto: reuters

Novak Đoković postavio mrzitelje na mesto



Opet su ga novinari pitali o vakcini protiv korone. Pošto se nije vakcinisao nije mogao da igra u Americi i Australiji.

- Ostrajem veran vrednostima u koje verujem. Verujem u slobodu izbora i mislim da svi treba da imaju mogućnost da biraju šta će da rade sa svojim telom. Prihvatio sam posledice, ali uvek ću uvek biti veran svojim uverenjima - jasan je srpski teniser.

Novaka su deportovali počekom godine iz Australije, jer su smatrali da će negativno da utiče na Australijance jer nije vakcinisan protiv korone. Pošto nije primio vakcini najbolji srpski teniser nije mogao da se takmiči ni na mastersima u Indijan Velsu, Majamiju, Sinsinatiju, potom Ju Es openu kao i na mastersu u Montrealu.

Foto: reuters

 


Novak Đoković u sredu od 14.00 počinje svoje na turniru iz serije 500 u Astani. U prvom kolu će se Đoković sastati sa Kristijanom Garinom, kojeg je savladao u oba dosadašnja međusobna okršaja, poslednji put na Vimbldonu prošle godine.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija