Autor: Informer.rs

27.10.2022.

10:00

Foto: Starsportphoto

Sport

NOVAKOVA MAJKA DIJANA OTKRILA VELIKU TAJNU: Kada se probudio iz narkoze, rekao mi je da je izdao sebe

Novak Đoković je 2018. godine morao da operiše lakat zbog povrede.  Dugo je oklevao, ali na kraju je njegov lakat zahtevao operaciju, koja je morala da se uradi. Bio je u situaciji kada nije mogao ni da servira.

- Novak je u potrazi za nekim novim saznanjima. Nešto što nama, što bi rekli smrtnicima, nije dostupno, nije blisko. Ishrana, terapije, alternativne metode, njega to zanima. Nije pobornik klasične medicine, što je već poznato, ali je imao jednu epizodu kada je morao da se operiše - otkrila je Dijana u emisiji "Dok anđeli spavaju“ i detaljno opisala šta je Novak rekao posle operacije.

Informer

Novak Đoković posle pobede u Astani

- Kada se probudio iz narkoze, rekao mi je da je izdao sebe. Objasnila sam mu da je uradio ono što je morao, i da je, ako misli da nastavi da igra, to bilo neophodno - otkrila je veliku tajnu Dijana.

Đokovića i danas kritikuju jer ne jede meso.

- Probao je alternativne metode, sve što mu je bilo dostupno, ali ništa nije dalo rezultata. Novak je jednostavno protivnik toga, ne voli lekove, ne voli da svašta unosi u organizam. Znatiželjan je, sve što mu dođe pod ruku čita, obrazuje se… I ta ishrana, ne znam da li bi meni ili nekom drugom prijala, ali njemu odgovara. I ne mogu ništa da kažem, jer mi je zatvorio usta svojim rezultatima. To što smo mi navikli na meso, što verujemo da je jedini izvor proteina on je dokazao da nije.

Informer

 

Naš teniser je na terenu, rezultatima, ućutkao sve koji su smatrali da ono što radi, nije dobro. Posle pobeda na turnirima u Astani i Tel Avivi od 29. oktobra gledaćemo ga na mastersu u Parizu, a tačku na sezonu će staviti na Završnom turniru u Torinu.

Bonus video