• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2022

10:00

AUSTRALIJANCI IZVREĐALI ĐOKOVIĆA! Mrze ga! Sramni komentari posle Novakove izjave!

Ilustracija

Tenis

AUSTRALIJANCI IZVREĐALI ĐOKOVIĆA! Mrze ga! Sramni komentari posle Novakove izjave!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković nada da će igrati dogodine na Australijan openu, jer je dobio pozitivne naznake, a ova izjava nije promakla medijima u Australiji

Devetostruki šampion prvog grend slema sezone čeka zeleno svetlo za ulazak u Australiju, pošto je u januaru bio deportovan, a onda je dobio i trogodišnju zabranu ulaska.

"Herald San" je preneo izjavu našeg asa, ali i uvredio Novaka Đokovića.

- Kontroverzna teniska zvezda Novak Đoković kaže da je dobio "neke pozitivne signale" da će mu biti dozvoljen ulazak u Australiju u januaru - napisao je Herald San i izazvao ogorčenje Novakovih navijača na društvenim mrežama, uz poruke da su već navikli na ovakav tretman australijskog tabloida. 

Foto: Rojters

Novak Đoković prilikom napuštanja Australije početkom godine


"7news i WAtoday" takođe su preneli nade našeg tenisera da će igrati u Australiji i da čeke lepe vesti. 

- Novak je rekao da je dobio pozitivne znake da će mu biti dozvoljeno da uđe u Australiju i da igra na grend slemu. Rekao je takođe da su pomenute indicije još nezvanične - piše "7news" koji podseća da su Novaku početkom godine uzeli vizu po dolasku u Melburn, te da je držan zatvoren u hotelu. Posle desetak dana maltretiranja Đokovića su deportovali, jer nije vakcinisan protiv korone, a iz istog razloga tokom sezone nije igrao na mastersima u Indijan Velsu, Majamiju, Kanadi, Sinsinatiju i grend slemu u Njujorku - Ju Es openu.

Foto: Ilustracija

 

- Imam dobre neke naznake da ću igrati na Australijan openu, ali to je sve nezvanično. Moji advokati u Australiji komuniciraju sa vlastima i državnim organizacijama koje su odgovorne za moj slučaj. Nadam se pozitivnom odgovoru što pre kako bih se adekvatno spremio za početak sezone - rekao je Novak, što nije promaklo Australijancima. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija