Autor: Informer.rs

14.06.2023.

07:12

Foto: Tanjug/AP

Sport

OTKRIVENO GDE JE NOVAK ZBRISAO POSLE PARIZA! Pojavila se fotka, na ovo mesto je otišao sa Jelenom! (FOTO)


Najbolji svetski teniser nije uspeo da se sakrije od fanova! Teško da postoji mesto na planeti na kom ne bi poznali našeg asa. Tako je krišom uslikan sa suprugom Jelenom na aerodromu na ostrvu Sao Migel, najpoznatijeg portugalskom letovalištu.

Nole je posle pobede u finalu Rolan Garosa najavio da će uzeti nekoliko dana odmora, pa se ekspresno posle završenih obaveza u Parizu nakon osvajanja rekordnog grend slema, uputio pravo u Portugaliju kako bi sa porodicom uživao. Đoković nema mnogo vremena za odmor jer će ubrzo početi sa pripremama za Vimbldon koji je na programu od 3. do 16. jula.

Ostrvo Sao Migel pripada Azorskim ostrvima za koje kažu da su "raj u srcu Atlantika" i da je najveći dragulj azorskog arhipelaga. Corvo je najmanje ostrvo koje se peške može obići za jedan dan. U pitanju su vulkanska ostrva koja su istovremeno plava i zelena, crna i vulkanska, i prelivena okamenjenom lavom. Nema sumnje da će Nole uživati i napuniti baterije pred nastavak sezone. Inače, ovo letovalište je postalo još poznatije zbog serije "Rabo de Peixe“ koja je nedavno postala hit.

U narednim danima biće vremena za zabavu i proslavu svega, biću sa porodicom. Nemam mnogo vremena, kreće sezona na travi, igraću samo na Vimbldonu. Idem u London uskoro, onda ću da krenem da se spremam za grend slem - rekao je Nole posle osvajanja Otvorenog prvenstva Francuske.