18.11.2021.

13:49

Foto: Informer

Srbija

Ovako bi izgledalo da je "mašinski mozak" na vlasti! Pozivom na linč i progon profesora, Đilas pokazao da je osoba bez mozga!

- Ovo što je danas "mašinski mozak" uradio pokazuje kako bi izgledala Srbija u kojoj bi on, ne daj Bože, bio vlast. Linč, progon, paljenje knjiga za svakoga ko ne misli kao on - napisao je Vesić na Fejsbuku i dodao - Za “mašinski mozak” niko ko ne misli kao on nema pravo da radi ali ni da živi. Profesori Saobraćajnog fakulteta nemaju pravo na svoje mišljenje ako se slučajno razlikuje od onoga što želi “medijski gospodar Srbije”.

Vesić je potom objasnio da su tako svojevremeno Đilasove pristalice spaljivale i njegovu Knjigu o Beogradu na poziv Đilasove stranke da se okupe i linčuju zamenika gradonačelnika. 

- Kada su pritisnuti dokazima morali da priznaju da su oni spalili knjigu na pitanje novinara zašto to nisu odmah rekli odgovorili su “da ih niko nije pitao”. Jer oni ne smatraju da je loše to što su prvi posle nacista u Evropi ritualno spaljivali knjigu.

Pozivom na linč i progon profesora koji misle drugačije “mašinski mozak” pokazao je da je osoba bez mozga, velike sujete i moći i opasnih namera, objasnio je Vesić.

- Posle ovog medijskog linča sledeći korak je da organizuje da im rulja dolazi pred kuću i da preti njihovim porodicama uz obavezno saopštenje stranke koju vodi “mašinski mozak” da nema ništa sa tim ali da su žrtve same krive!? I niko od njihovih kolega neće smeti da stane u odbranu njegovih medijskih žrtava jer će da doživi medijski linč u medijima koje ovaj tajkun kontroliše. Tako “mašinski mozak” vidi Srbiju - zaključio je Vesić na svom Fejsbuk profilu.