20.08.2021.

07:18

Foto:

Srbija

Slađanova priča sa vakcinom obišla je Srbiju, i svi su se čudili, a sada je došlo vreme da je ono što se njemu desilo NORMALNO

Podsećanja radi, Slađan je prvu dozu vakcine Fajzera primio u Domu zdravlja u Vranju, dok je za drugu dobio SMS iz E-uprave da u zakazano vreme dođe u sportsku halu Vranja.

Nakon neobaveznog razgovora sa doktorom saznao je kako je revakcinisan Sinofarm vakcinom, što se razlikuje od prve doze.

- U razgovoru doktor koji mi je prijatelj mi kaže "super je ova kineska vakcina koju si primio, ona je ekstra". Ja iznenađeno pitam kako kineska, ja sam primio "Fajzerovu" vakcinu i tu je onda nastao metež - izjavio je Slađan tada za RTS.  

Kako su uveli i treću dozu vakcine koja bi po preporuci trebalo da bude ista kao prethodne dve, ali i ne mora, ekipu iz Informera je zanimalo šta na tu temu ima da kaže ovaj Vranjanac koji je, kako se ispostavilo, išao korak ispred vremena. 

- Ja nemam ništa protiv vakcina, samo smatram da treba da budu dobro ispitane - rekao je Slađan za Informer, pa je šaljivo dodao - Nisam siguran na kome su ih ispitivali, možda na meni.

Informer

Kakvog je Slađan zdravstvenog stanja sada

Iako ne isključuje mogućnost vakcinisanja trećom dozom vakcine, Antić još uvek nije razmišljao o tome koju bi odabrao ovog puta. 

- Bilo mi je loše nakon kombinovanja vakcina, imao sam problem sa nesvesticama, a imam ih čak i danas - odgovorio je Slađan na pitanje kakvog je sada zdravstvenog stanja i dodao da su se nakon toga pojavili i drugi zdravstveni problemi, s obzirom da je srčani bolesnik i dijabetičar, ali da o njima ne želi da priča. 

- Ja ne kažem da su meni te nesvestice i loše zdravstveno stanje zbog vakcina, to ne znam - rekao je on.