Autor: Informer.rs

04.10.2023.

22:28

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Tema dana Informer televizije: Tramp se za 10 dana vraća na vlast i zaustavlja nuklearni rat! (VIDEO)

- Soroš je veoma blizak sa Bajdenom i njegovom administracijom i zato Sorošu ne odgovara da Donald Tramp osvoji predstojeće izbore. Američki uticaj na dešavanja u Evropu i uticaj porodice Soroš je ogroman i odražava se ne samo na jugoistočnu Evropu već i na ceo kontinent - kazao je Gajić.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da trenutna američka administracija ima problem sa ilegalnom imigracijom koja dolazi iz Meksika, a dok se to dešava, zaoštravaju odnose sa Rusijom i da su SAD pokušale da pokažu silu u Ukrajini.

- Trenutna američka administracija ima problem sa ilegalnom imigracijom koja dolazi iz Meksika, a dok se to dešava, zaoštravaju odnose sa Rusijom. Hteli su da iskažu svoju silu u ratu u Ukrajini i pumpaju oružjem ukrajinsku vojsku, ali im to nije uspelo - rekao je Gajić.

- Tramp je najveća pretnja "dubokoj državi" i svim tajnim društvima koja žele da unište civilizaciju, ali i zato što želi da zaustavi nekontrolisani odliv novca iz Amerike koji trenutna administracija baca u sukob u Ukrajini. Soroš ne želi da Tramp bude izabran za predsednika, jer želi da nastavi svoj globalističko osvajanje sveta - kazala je Ravasi.

Informer

Olga Ravasi

Naša sagovornica dodaje i da postoji mogućnost da Donald Tramp bude izabran za visokog predstavnika u Kongresu SAD, što bi ga opet vratilo na političku scenu, ali i ubacilo u trku za predsednika Amerike.

- Postoji mogućnost da Donald Tramp bude izabran za visokog predstavnika u Kongresu SAD, što bi ga opet vratilo na političku scenu, dalo politički imunitet, ali i ubacilo u trku za predsednika Amerike - zaključila je Ravasi.

Profesor Miloš Laban navodi da Soroš i mnogi multi-milijarderi žele da naprave haos u svetu svojim ogromnim uticajem na svetska dešavanja, kao i da se bliži kraj Zelenskom i da će on vrlo brzo da proglasi kapitulaciju, što zapadnim silama i centrima moći nikako ne odgovara.

- Soroš i mnogi multi-milijarderi žele da naprave haos u svetu svojim ogromnim uticajem na svetska dešavanja. Zapad pokušava da gurne Poljsku u rat sa Rusijom i smatram da je sukob u Ukrajini pri kraju i zato Zapad želi da otvori nove frontove. Bliži se kraj Zelenskom i on će vrlo brzo da proglasi kapitulaciju, što zapadnim silama i centrima moći nikako ne odgovara - tvrdio je Laban.

Informer

Miloš Laban

Laban govori i o tome da Donalda Trampa je napao Džorž Soroš, jer mu nije odgovaralo kada je bivši predsednik Amerike napao tajna društva i malverzacije u vladi SAD koji žele nuklearni rat u svetu.

- Cenim Trampa kao predsednika i ličnost, jer je pokrenuo korenite promene u SAD, ali i u svetu. Donalda Trampa je napao Džorž Soroš, jer mu nije odgovaralo kada je bivši predsednik Amerike napao tajna društva i malverzacije u vladi SAD. Tajna društva, uključujući i Soroša, žele nuklearni rat da bi se što pre smanjila svetska populacija i da bi samo odabrani vladali svetom, a Tramp to želi da spreči- zaključio je Laban.