Autor: Informer.rs

16.10.2023.

10:41

Foto: Informer

TV

Kurti nastavlja divljanje! Skida srpskoj deci majice zbog motiva pravoslavnih crkava! (VIDEO)

Narodna poslanica Danijela Vujičić navodi da se Samit Berlinskog procesa desio u Tirani, iako Albanija nije članica Evropske Unije, kao i da se nada da će predstavnici evropske zajednice odbaciti licemernu politiku.

- Samit Berlinskog procesa se desio u Tirani, iako Albanija nije članica Evropske Unije. Nadamo se da će predstavnici evropske zajednice odbaciti licemernu politiku i da će početi da dele pravdu, jer već deceniju tražimo zajednicu srpskih opština, ali i dalje nema odgovora - rekla je Vujičić.

Informer

Prema rečima Danijele Vujičić, Aljbin Kurti konstantno sprovodi teror i beži od dijaloga sa Srbijom, skida majice deci zato što nose motive naše pravoslavne crkve, ali i da mu je cilj etničko čišćenje Srba.

- Kurti i dalje beži od dijaloga sa Srbijom, ali sprovodi teror i skida majice deci zato što nose motive naše pravoslavne crkve. Srbi se konstantno kažnjavaju i pogažena su nam sva ljudska prava na Kosovu i Metohiji. Već je poznato da je Kurtiju cilj etničko čišćenje Srba sa prostora Kosova i Metohije - zaključila je Vujičić. 

Doktor političkih nauka dr Milan Paroški ističe da su zapadne sile omogućile Šiptarima da zauzmu naše teritorije, a da je sve to dozvolio Josip Broz Tito rasparčavanjem Srbije i pravljenjem autonomne pokrajine Kosovo i Metohija.

Informer

- Šiptarima su zapadne sile omogućile da zauzmu našu teritoriju, a Tito je to potvrdio inkluzijom Šiptara u tadašnju Jugoslaviju i rasparčavanjem Srbije pravljenjem autonomne pokrajine Kosovo i Metohija - tvrdio je Milan Paroški.

Naš sagovornik je dodao i da je Tito je obećavao Šiptarima kuće i zemlju na prostoru Kosova i Metohije i da je na taj način je naselio Albance na KiM.

- Tito je obećavao Šiptarima kuće i zemlju na prostoru Kosova i Metohije i na taj način je naselio Albance na KiM, iako je na prostoru naše teritorije i pre odlaska Turaka bilo više Srba nego Šiptara - objasnio je Paroški.