Autor: Informer.rs

30.10.2023.

13:28

Foto: Informer/shutterstock

TV

Tijago otkriva sličnosti svoje zemlje sa Srbijom: Jedemo pasulj i stavljamo kese jednu u drugu! (VIDEO)

Influenser Tijago Fereira ističe da živi već 13 godina u Srbiji i da ono što pričaju po svetu nije istina, jer kažu da smo opasni i divljaci, a zapravo smo divni i gostoprimljivi i da imamo prelepu istoriju i kulturu, kao i da je oženio našu ženu sa kojom ima ćerku.

- Mnogo volim Srbiju i živim već 13 godina u Srbiji, a prvi dolazak u ovu zemlju je bio veliko iznanađenje. Sve što pričaju po svetu nije istina, jer kažu da ste opasni i divljaci, a zapravo ste divni i gostoprimljivi i imate prelepu istoriju i kulturu. Moja žena Dunja je pre deset meseci donela na svet devojčicu koju smo nazvali Viviana, a rodila se u kućnim uslovima  - rekao je Fereira.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da su mu padeži predstavljali problem kada je počeo da uči srpski i da su najveće sličnosti ljubav prema fudbalu, uživanje u životu, ali i jedenje pasulja i držanje kesa u drugim kesama.

- Ćirilica kao pismo nije teška, ali su mi zato padeži predstavljali problem kada sam počeo da učim srpski. Najveća sličnost Srbije i Brazila je da volimo fudbal i iako nismo najjači na svetu uvek nađemo način da se zabavimo i uživamo u životu, a ostale sličnosti su i da u Brazilu jedemo pasulj, a držimo i kese u drugim kesama - zaključio je Fereira.

Ne propustite da pogledate celu emisiju Info dana u videu koji se nalazi ovde: