Autor: Informer.rs

31.10.2023.

11:39

Foto: Masha Bandjur

TV

Potresna ispovest Viktora kog je rođeni brat monstrum seksualno zlostavljao, a onda ubio roditelje i babu! (VIDEO)

Viktor Dimitrijev kaže da ima dokaze i da me je nemilosrdno tukao skoro svaki dan i od 2014. godine ne može da prijavi svog brata koji je monstrum i koji ga je zlostavljao.

- Za stvari koje imam dokaze to su, da je moj brat tukao moju majku, iako je ona htela da se oženi i da ne pukne bruka okolo što je nasilan. Imam dokaze i da me je nemilosrdno tukao skoro svaki dan i od 2014. godine ne mogu da prijavim svog brata koji je monstrum i koji me zlostavljao. Nisam mogao da ga osudim ni za šta, jer sud nije želeo da reaguje i da podigne optužnicu - objasnio je Dimitrijev.

Informer

Viktor Dimitrijev

Naš sagovornik dodaje i da ima sve dokaze među kojima krnavljenje groba, ucenivanje, seksualno maltretiranje mene i zlostavljanje majke, pedofilija, ubistvo našeg oca Petra Dimitrijeva i ubistvo njihove majke.

- Sve tačke za koje imam dokaze njegovih monstruoznih dela su, krađa penzije, skrnavljenje groba, ucenivanje, seksualno maltretiranje mene i zlostavljanje majke, pedofilija, ubistvo našeg oca Petra Dimitrijeva, ubistvo naše majke ubio je psa, mačku i goluba. Policajci su odlično odradili posao, ali sud nije hteo da pokrene tužbu - tvrdio je Dimitrijev. 

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod: