• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.10.2023

18:05

Silovao ćerku i napravio joj dete! Otac monstrum negirao krivicu na početku suđenja

printscreen

Vesti

Silovao ćerku i napravio joj dete! Otac monstrum negirao krivicu na početku suđenja

Podeli vest

Nišlija B. M. (52), koji je optužen da je više puta silovao ćerku (21) i napravio joj dete, danas je na početku suđenja pred Višim sudom u Nišu to negirao. On je doveden iz pritvora, a ćerka je došla u pratnji radnica Službe za socijalnu podršku.

Ispitana je i oštećena u svojstvu posebno osetljivog svedoka, preko video-bima, kako bi izbegla neprijatnost da se u sudnici nađe "oči u oči" sa ocem koji se tereti za monstruozno krivično delo.

Odlukom suda, javnost je isključena iz postupka zbog zaštite privatnosti tako da će se dalji tok glavnog pretresa odvijati iza zatvorenih vrata.

Prema optužnici, B. M. je prvi put silovao ćerku još 2020. i to tek nakon što je ona napunila 18 godina i postala punoletna. Devojka je ranije bila smeštena u jednoj hraniteljskoj porodici, a po sticanju punoletstva izabrala je da se vrati porodici biološkog oca koja živi u Nišu.

Nažalost, to je bila užasna greška jer je on, kako se sumnja, napastvovao još prvog dana kada je došla u njegovu kuću.  Prethodno je ukućane, sa kojima živi, poslao napolje da odu do prodavnice. Koristeći se silom i pretnjom, nasrnuo je na kćer i silovao je.

Uplašena devojka je smogla snage da progovori tek šest meseci posle drugog silovanja, u februaru prošle godine. U avgustu je otišla do majke koja živi u mestu Pećinci, kod Sremske Mitrovice, i ispričala joj šta joj se desilo.

Majka je odvela ćerku odmah u lokalni Dom zdravlja, gde je ginekološkim pregledom utvrđeno da je u poodmakloj trudnoći! O slučaju je obaveštena i niška Kriminalistička policija, kao i Više tužilaštvo.

No, budući da je B. M. negirao krivicu, a nije bilo svedoka, iskusni inspektori su inicirali DNK analizu koju je naložilo tužilaštvo odmah po rođenju bebe u decembru prošle godine kada su potvrđene užasne sumnje - da je B. M. otac i ćerkinog deteta!

Sa ćerkicom smeštena u Sigurnoj kući

Monstrum je ubrzo uhapšen i do danas je u pritvoru zbog opasnosti da bi mogao da ponovi silovanje, da bi na slobodi mogao da utiče na svedoke, kao i činjenice da je za konkretno krivično delo propisana kazna zatvora preko 10 godina.

Nesrećna devojka je sa ćerkicom zbrinuta u jednoj Sigurnoj kući.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija