Autor: Informer.rs

13.11.2023.

09:41

Foto: Peđa Milosavljević

TV

(VIDEO) Čeka se kazna za brutalan napad na Srbe u Zadru! Kapetan Dragan: Hrvatska je ustaška tvorevina nacističke Evrope!

Kapetan Dragan ističe da je ustaški pir i napad na srpske sportiste nedopustiv i da je Hrvatska ustaška tvorevina koja pripada nacističkoj Evropi i smatra da tamo Srbi ne treba da idu.

- Ustaški pir i napad na srpske sportiste je nedopustiv i pitanje je kako će Evropska unija reagovati i kazniti to, a očekujem veliki protest naše države na napad na naše ljude. Hrvatska je jedna ustaška tvorevina koja je fabrika mržnje i smatram da ne treba tamo idemo, a smatram da nam nije mesto ni u nacističkoj Evropi - tvrdio je Kapetan Dragan.

Informer

Prof. dr Branko Nadoveza tvrdi da se napadi na Srbe konstantno dešavaju i da su prisutni dupli standardi, jer nikada nema kazne za Hrvate, dok bi Srbi ispaštali da isto urade.

- Napadi na Srbe se dešavaju konstantno, bilo je i napada na naše ljude u Hrvatskoj, ali i vaterpoliste, a sada se dešavaju i na srpske novinare. Dupli standardi su prisutni uvek jer kada se desi nepravda nad nama, nema osude i kazne, a kada bi mi napali hrvatske sportiste onda bi dobili stroge kazne od Evrope - objasnio je Nadoveza.

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod: