Autor: Informer.rs

26.02.2024.

08:58

Foto: Informer

TV

Srbija, uprkos svim izazovima, nikad jača! Maja Popović zagrmela: Hrvati imaju kompleks od ekonomskog tigra! (VIDEO)

Ministarka pravde Maja Popović ističe da je evidentan razvoj Srbije, ali i da ne smemo da zaboravimo najugroženije građane.

- Ova humanitarna akcija je da se podstakne dobročinstvo i da se podstreknu razne vrednosti. Evidentan je razvoj ekonomije i cele Srbije, Srbija je jedno veliko gradilište. Uprkos svemu ne možemo da zaboravimo naše najugroženije građane i moramo da im pomognemo da se osećaju sigurno i dobro - rekla je Popović.

Informer

Prema rečima ministarke sredstva oportuniteta koja su dostupna imaju iznos od 500 miliona dinara i sve neporfitne organizacije mogu da budu učesnik konkursa za dodelu sredstava.

- Bili smo u Vranju gde smo donirali bolnicu, a pre toga smo išli u sigurne kuće i u Zvečansku gde smo pored garderobe poklonili i igračke. Sredstva oportuniteta koja su dostupna imaju iznos od 500 miliona dinara i sve neporfitne organizacije mogu da budu učesnik konkursa - objasnila je Popović.

Naša gošća dodaje i da pojedini predstavnici Hrvatske imaju kompleks od toga što se Srbija razvija i i što je ekonomski tigar.

- Skandalozno je da se predstavnici Hrvatske tako ponašaju i pričaju takve stvari kao Radman. Oni imaju kompleks od toga što se Srbija razvija i mi smo ekonomski tigar. Predsednik Aleksandar Vučić sedi samo na srpskoj stolici, a neverovatno je da njihova politika ima usmerenje samo ka mržnji Srbije i Aleksandra Vučića - kazala je Popović.