08.03.2024.

12:32

Foto: Masha Bandjur

TV

Auto limar postao vrhunski kuvar! Tajni recept svakog jela je adrenalin! (VIDEO)

Kuvar Dalibor Kimčetić smatra da svaki posao treba da se radi sa adrenalinom, inače od tog posla nema ništa.

Informer

Dalibor Kimčetić

-Ako vi nemate adrenalin kad nešto radite, od tog posla nema ništa. Uglavnom spremam ono što imam. Inspiracija mi je neki domaćinski pristup. Ljudi mi retko nešto određeno traže, imaju poverenje. Ja sam rodom iz Ivanjice, a poreklom sam sa Golije. Ja nikad moj kraj nisam zaboravio. Svako slobodno vreme želim da provedem gore. Tamo sam najsrećniji. Ja sam sa 10-ak godina znao da želim da upišem za kuvara. Mali broj ljudi je upisivalo, pa sam ja upao za auto limare. Tako sam dobio još veću želju da uspem u ovome- rekao je Dalibor Kimčetić.

On je govorio o gala večeri koja će se održati u hotelu Hajat koja će imati humanitarni karakter.

-Jedna organizacija okupila je Mišelinove šefove koji dolaze u Srbiju. Mišelinovu zvezdicu nema ni jedan kuvar, već je imaju restorani. Organizujemo humanitarnu večeru gde će se sav novac dati deci u Beloj crkvi. To se dešava u hotelu Hajat. Oko 8 će krenuti gala večera sa vinima. Radili smo već u Rimu, a mislim da ćemo ići i u Milano. Dosta restorana ima preporuku za Mišelinovu zvezdicu, ali za sada još uvek ni jedan nema- rekao je Kimčetić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: