Autor: Informer.rs

18.03.2024.

16:06

Foto: Tanja Andric

TV

Čarobni frulaš Đilas i njegov žuti orkestar imaju tri finalne destinacije - zoološki vrt, cirkus ili zatvor! (VIDEO)

Ivan Jegorović, politički analitičar, kaže da opozicija treba da završi u zatvoru, cirkusu ili zoološkom vrtu.

- Ovo ponašanje opozicije u Skupštini je pravi cirkus, poznajem jednog vlasnika cirkusa pa bi bilo dobro da opozicija nastupa tamo. Nije mi jasno zašto ovi ljudi protestuju i sabotiraju rad Skupštine, ovakvo divljanje u Skupštini nije dopustivo i zaista mi je žao što zakon nije oštriji prema ovim ljudima, za opoziciju nije ni zatvor, već zoološki vrt - objasnio je Jegorović.

Dejan Lučić, publicista, ističe da opozicija na sve načine pokušava da prizna tzv. Kosovo, kao i da radi sve po nalogu Zapada.

- Opozicija je izvela performans po nalogu stranih službi, isti su kao i Kurti. Prave pozorište od Skupštine jer su gubitnici. Pokušavaju na sve načine da priznaju tzv. Kosovo, ali ne mogu to da dobiju bez potpisa Vučića, a to se nikada neće desiti. Kada se promeni garnitura u SAD ili izbije građanski rat, povući će se vojska iz Bondstila sa Kosova i Metohije. Oni su kao paprike u gajbici odozgo se prave da su sjajni, a ispod prvog reda je sve trulo - rekao je Lučić.

Informer

Naš sagovornik dodaje svi oni koji su se obogatili za vreme vlasti su izdajnici vlasti.

- Nekada je opoziciju kontrolisala državna bezbednost, a danas opoziciju kontroliše Zapad. Vuk Drašković i Vojsilav Šešelj su bili prijatelji sa državnom bezbednošću. Miloš Jovanović kada je bio opozicija vlasti otišao je onima koji su bili opozicija države, kod žutih. Svi oni koji su se obogatili za vreme vlasti su izdajnici vlasti - kazao je Lučić.