• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2024

10:35

Makron je žrtva pedofilije - on ne kontroliše svoje misli! Šešelj grmi u programu uživo, svaka izjava šokantnija od prethodne! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Makron je žrtva pedofilije - on ne kontroliše svoje misli! Šešelj grmi u programu uživo, svaka izjava šokantnija od prethodne! (VIDEO)

Podeli vest

Gost "Info jutra" bio je profesor dr Vojislav Šešelj koji je govorio o svim aktuelnim temama u svetu. On je komentarisao situaciju u Rusiji i Ukrajini, kao i reči Emanuela Makrona vezane za ovaj rat.

Prof. dr Vojislav Šešelj prokomentarisao je predstojeće izbore u Rusiji u smislu da će Vladimir Putin dobiti verovatno više od 80% glasova.

Cela Rusija je uz Putina. Rusija je postala sama sebi dovoljna. Ono što je nekada uvozila, sada sama proizvodi. Više od 13.000 sankcija nisu donele ništa od onoga čemu su se zapadne sile nadale - rekao je dr Vojislav Šešelj.

Foto: Zoran Sinko

Vojislav Šešelj

On je komentarisao i reči Emanuela Makrona vezane za rat u Ukrajini.

Ja Makrona donekle i razumem. On je u detinjstvu bio žrtva pedofilije. Takva deca kroz život imaju trajne negativne posledice. Kad je imao 15 godina jedna žena ga je duže vremena držala u seksualnom zarobljeništvu, a kasnije ga primorala da se njome oženi. Umesto da ona ode u zatvor, ona se za tu svoju žrtvu udala. To je čovek koji nije u stanju da kontroliše svoje misli. Ranije je bio najumereniji. Šta ga je pogodilo? Francuska je svoj prosperitet bazirala na pljački afričkih zemalja. Za bagatelu je Čad prodavao energente, a Francuska je energetska sila. Francuska je ta koja zavisi od Čada, a ne obrnuto. Sada im je Rusija tu prednost uzela. Šta je prednost Rusa u Africi? Afrički čovek koji je godinama teško ugnjetavan prvi put je sreo belog čoveka koji se prema njemu odnosi kao prema ljudskom biću. Rusija ne ugnjetava, ne prezire, nikada nije bila zagrižena verski, poštuje njihovu rasu i veru i odnosi se kao prema sebi ravnima. To isto afrički čovek dobija i sa Kinezima- rekao je Šešelj.

Sastanak u Parizu

On je komentarisao sastanak na kom su se našle određene svetske sile u Parizu kako bi se dogovarale o nastavku rata u Ukrajini.

Inicijatori sastanka u Parizu bili su Amerikanci. I u Prvi i Drugi svetski rat gurali su narode Evrope, a onda dolazili na kraju kao oslobodioci. U oslobađanje Evrope krenuli su tek 1944. kada se videlo da je Nemačka propala. U ratni sukob sa Rusijom žele da gurnu što više evropskih zemalja. Ako dođe i do nuklearnog rata, Rusi će to koristiti protiv onih zemalja sa kojim ratuje, a oni će stajati sa strane. Međutim, većina zemalja Evrope je protiv - rekao je Vojisalv Šešelj.

Ambasada SAD-a u Moskvi upozorila je svoj narod na potencijalne nemire u Rusiji. Ipak, ni jedan ruski medij nije objavio vest o tome. 

Oni vode propagandni rat. Žele da izazovu strah u Rusiji. Žele da preokrenu narod protiv Putinovog režima, pa da ga onda svrgnu s vlasti. Ali ne ide im to.  Rusi su pametan narod. Amerika uvozi tuđe. I atomsku bombu je napravila zahvaljujući naučnicima koje je uvezla. Sve je postigla tuđom pameću. Rusija i Kina imaju svoju pamet. Problem je u prirodnim bogatstvima Sibira i ruskoj duši. To oni žele da unište- rekao je Šešelj.

O Crnoj Gori

On je komentarisao i situaciju u Crnoj Gori.

Još uvek je Crna Gora Srbiji neprijateljska država. Sve dok priznaju nezavisno Kosovo, drže sankcije Rusiji i članovi su NATO-a, oni ne mogu biti bratska zemlja Srbiji. Nekada smo bili bratski narodi i verujem da ćemo ponovo biti, ali sada nismo. Ovi najbučniji i najagresivniji su uvek u prvom planu. Uvek su spremni da izazovu incident. Nema ih mnogo, šačica jada. Nisu to samo Milovi ljudi. To su sve kriminalci. U njima nema ništa nacionalno, oni su probisveti, vagabundi. Kako oni mogu smeniti Mandića- rekao je Vojislav Šešelj.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Jedna Makronova neoprezna izjava mogla bi da pokrene Treći svetski rat? Papa Franja pozvao na mir, pa ga optužili da želi kapitulaciju Ukrajine! (VIDEO)
Live TV

Jedna Makronova neoprezna izjava mogla bi da pokrene Treći svetski rat? Papa Franja pozvao na mir, pa ga optužili da želi kapitulaciju Ukrajine! (VIDEO)

Rusija je zatražila da se 22. marta održi sednica Saveta bezbednosti UN o Ukrajini. Da li Zapad ima drugačije ciljeve osim pobede Ukrajine, pret li nam Treći svetski rat? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Dragoljub Kojčić, politički filozof i prof. dr Zoran Milosavljević, sa Instituta za političke studije.

10.03.2024

09:28

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija