• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.03.2024

13:21

Devojčice anđeoskog glasa zapevale u studiju "Informera"! Ove sestre su neverovatni muzički talenti! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Devojčice anđeoskog glasa zapevale u studiju "Informera"! Ove sestre su neverovatni muzički talenti! (VIDEO)

Podeli vest

Dva anđeoska glasa, dve mlade umetnice, bile su gošće "Info jutra". Gordana i Gbrijela Vitakić, sa svojom mamom Đanom govorile su o neverovatnom pevačkom talentu koje poseduju.

Dve sestre postale su popularne tako što su pevale Breskvicinu pesmu "Gnezdo orlovo".

Gordana Vitakić je starija sestra od 12 godina ispričala je kako su devojčice došle na ideju da pevaju ovu pesmu. 

Foto: Masha Bandjur

Gordana Vitakić

-Mi smo gledali Evroviziju i cela škola je to pevala. Ja sam slušala tu pesmu i svidela mi se. Jedna drugarica me je pitala zašto ne pevam i rekla mi da sestra i ja stvarno imamo lep glas.  Dogovorila sam se sa majkom da tu pesmu otpevam i da ona snimi. Najviše volimo da slušamo stranu muziku. Drugari nam previše traže da pevamo. Kada smo se presvlačili u svlačionici za fizičko, tražili su mi da pevam, a ja sam rekla neću! U školi se trudim da dobijam što bolje ocene- rekla je Gordana Vitakić.

Mlađa sestra Gabrijela rekla je da obe sestre idu u muzičku školu.

Foto: Masha Bandjur

Gabrijela Vitakić

-Ja sviram violinu, a Goca klavir. Obe smo odlični đaci - rekla je devetogodišnja devojčica.

Njihova majka Đana ispričala je kako je porodica reagovala na njihovu popularanost.

Foto: Masha Bandjur

Đana Vitakić

-Nismo se ovome nadali. Bio je to šok za nas. Ipak, bilo je lepo. Velike su obaveze oko dece. Ujutru ih vodimo u osnovnu školu, kasnije se zna kad imaju muzičku. Idu i na folklor. To je zaista velika obaveza, ali rado to radim zato što one to zaista vole i žele i onda se suprug i ja trudimo da smo iza njih i da ih poguramo- rekla je majka devojčica.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Korišćenjem magneta polomljena kost zarasta tri puta brže! Evo koje sve bolesti mogu da se leče magnetom! (VIDEO)
Live TV

Korišćenjem magneta polomljena kost zarasta tri puta brže! Evo koje sve bolesti mogu da se leče magnetom! (VIDEO)

Bez magnetnih sila Zemlje ne bi došlo do začetka života, ni do evolucije vrsta. Magnetno polje naše planete štiti nas od opasnih zračenja iz kosmosa. Oslabljeno geomagnetno polje je veoma pogodno za rast bakterija; njima takva sredina odgovara, što je naučno i dokazano. O uticaju magneta na naše zdravlje u "Info jutru" govorila je dr Jelisaveta Kunosić, doktor medicinskih nauka.

09.03.2024

12:45

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija