Autor: Informer.rs

27.03.2024.

17:21

Foto: Zoran Sinko

TV

Duboka država preko projekta "Makron" zadaje udarac Evropi! Francuski predsednik živi u zabludi da može ugrozi Rusiju

Novinar Žarko Rakić navodi da Makron ne sme da kaže ništa što mu nije unapred rečeno da kaže, i on samo izvršava naređenja.

- Evropa se suočava danas sa mnogim pošastima, ali su zapadnjaci i dalje bogati. Evropska unija je mnogo uzdrmana i ima velikih problema. Nemci drže i dalje milione nemačkih maraka u svojim sefovima. Makron želi da bude vođa u Evropa. Makron ne sme da kaže ništa što mu nije unapred rečeno da kaže, on samo izvršava naređenja - kazao je Rakić. 

Naš sagovornik dodaje i da Amerika lansira svoju ofanzivu na Evropu, a Makron je vizionar rata kome upravlja Amerika.

- Amerika lansira svoju ofanzivu na Evropu, jer žele da se dokopaju još novca, hirurški precizno. Makron je vizionar rata kome upravlja Amerika. Evropska unija pokušava da se oporavi, a Nemačka i Francuska su u večitom rivalstvu - objasnio je Rakić.

Informer

Prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik ističe da je Makron produkt duboke države i njega su napravili na Zapad i da duboka država pravi nove igreča iz istih štabova.

- Angloamerikanci i mundijalisti su ogroman napor uložili da poslednja četiri izbora za predsednika u Francuskoj, od 10 kandidata samo je po jedan odgovarao Americi. Makron je produkt duboke države i njega su napravili na Zapadu. Duboka država pravi nove igreča iz istih štabova, a Rotšildi stoja iza njega. Makron je projekat duboke države, a ono što govori o slanju trupa, nema nikakve veze sa spoljnom politikom - rekao je Petrović.