19.07.2024.

18:57

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Šiptarski terorista prvo ubistvo počinio sa 15 godina! Vojska iz senke ponovo se aktivirala! Ovaj čovek imao je zadatak! (VIDEO)

Pozovite nas i kažite nam šta mislite o ubijenom šiptarskom teroristi koji je usmrtio jednog srpskog policajca i ranio drugog!

Broj telefona: +381 64 8482497

Novinar "Večernjih novosti" Dragan Vujičić istakao je da je ovaj čovek osam puta izlazio sa robije i naglasio da je on zasigurno bio pušten.

Informer

Dragan Vujičić

-To je na političkoj teritoriji Kosmeta od 1999. godine. Mi imamo čitav niz terorista koji su na takav način služili kazne na KiM. Od kad je ustanovljena teroristička OVK KiM postaje bašta terorizma. Ovaj čovek je ubio sa 15 godina. Osama Binladen je iskorišćen da bi bio ubijen kasnije. Šta je terorizam? To je vojska u senci koja se sada ponovo aktivirala. Mi non stop pričamo o atentatima. Pucaju na Trampa i kažu da možda i nije bio atentat. To je narativ koji se servira svima nama. Geopolitika se nalazi u čvoru. Ovaj čovek je imao zadatak da ide u Republiku Srpsku. Ko održava te kanale? Ta ista duboka država koja formira ovakav svet kakav je. Treba im bure baruta koje treba da eksplodira u jednom trenutku i da napravi haos- rekao je Dragan Vujičić.

Ekonomista mr Nebojša Berak podsetio je da smo pre deset godina imali ubistvo žandara Stevana Sinđelića.

Informer

Nebojša Berak

-Dolaskom DOS-a na vlast, naše službe su razbijene. Mi nemamo jedinstvenu službu. Ovde je sve zasebno, pa je zato i ubijen premijer 2003. godine. Imali smo pokušaj ubistva žandara ispred Izraelske ambasade. Kamere nedostaju policiji. Ovlašćenja ne može da bude ako nema dokaza. Ako postoje kamere, onda nema varijante da ga tri puta pita da li će pucati ili neće pucati. Očigledno gledamo rat sa Rusijom i ne žele u zaleđu da imaju Srbe. Imamo Dodika i Dejtonski sporazum koji je prekršen. Oni pošto poto žele da unište RS i da joj oduzmu imovinu. Srbi to neće dopustiti i to je varijanta tempirane bombe. Bosna je jako zapaljiva. Pitanje obaveštajnog sektora je urušeno. Da bi se to moglo povratiti, mora da postoji poverenje građana. Ovde se od 2000. godine radi na kompletnom urušavanju. Ministri unutrašnjih poslova od 2000. do danas nisu iz službe. Bezbednosne službe ne mogu da rade po političkoj liniji- rekao je Berak.

Novinar "Informera" Nenad Matejić  istakao je da teroristi OVK koji dolaze na našu teritoriju imaju status heroja na KiM.

Informer

Nenad Matejić

-Dugačka je lista njegovih zločina. Nakon ubistva Rusa osuđen je za oružani napad. Raskrinkan je jednan kanal. Taj kanal su koristile izbeglice iz Sirije. To su ljudi koji su preko Bosne i Hrvatske išli u Evropu. Zašto bi čovek koji hoće da izvrši atentat nosio oružje i skretao pažnju na sebe? Ovaj čovek je bežao jer je izgubio svoje zaštitnike na Kosovu jer su svi pohapšeni. Tamo nije više imao ko da ga čuva. Imamo ljude koji su čitave karijere izgradili na mržnji prema Srbima. Ove poruke koje je snimao bile su upućene kosovskoj policiji. On je ono bahato ludo dete koje je radilo šta hoće dok mu ekipu nisu odveli u Hag. On nije krenuo da se preda, on je krenuo kod brata u Nemačkoj. Zar verujete da bi išao da izvrši atentat na nekoga u punoj ratnoj opremi? Oni koji su ga poslali ne znaju ništa. Nosio je trofejno oružje sa sobom. Mislim da bi perfidnije bilo da je napao neke zvaničnike. On je morao da se bahati- rekao je Nenad Matejić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: