13.06.2018.

22:02

Foto:

Vesti

(VIDEO/FOTO) SRPSKI LANSER RAKETA ŠUMADIJA I HAUBICA ALEKSANDAR HIT U PARIZU: Aduti naše zemlje na tržištu oružja!

Direktor prodaje u "Jugoimportu - SDPR" Aleksandar Lijaković istakao je da kompanija integriše odbrambenu industriju Srbije i prikazuje i svoje razvojne proizvodne projekte. 

Kako je naglasio, svi proizvodi prikazani u Parizu su uglavnom novijeg datuma i prikaz su naših inovativnih tehnologija u naoružanju.

GENERAL LAZAREVIĆ RASKRINKAO NATO PLAĆENIKE: Šamarčina bridi i u Pentagonu, UZ LEGENDARNOG KOMANDANTA STALI HEROJI ODBRANE SRBIJE!

- Jedna, ipak mala, Srbija u odnosu na velike svetske sile potpuno je rame uz rame konkurentna sa najvećim svetskim igračima u oblasti artiljerije. Mi smo poslednjih godina mnogo uložili u razvoj, u inovativne tehnologije. Sada smo na nivou ugovaranja i na nivou budućih poslova koji značajno prevazilaze ranije godine - istakao je Lijaković.

AMERIČKI PLAĆENICI I TERORISTI U OFANZIVI NA SRPSKU I SEVER KOSOVA: Džamijska ruta, pakleni plan za BANJALUKU I BEOGRAD!

 
Ministar Vulin istakao je važnost učešća Srbije na prestižnom francuskom sajmu i dodao da štand "Jugoimporta - SDPR", na kome su izloženi i brojni drugi izvođači, izaziva veliku pažnju.

Tagovi: